Jan Guldager Jørgensen, Philipp J.H. Schröder

ForlagSyddansk Universitetsforlag
StatusUdgivet - 2001
NavnCFES Working Paper

Jørgensen, J. G., & Schröder, P. J. H. (2001). Reductions in Real versus Tariff Barriers: Effects of Industry Concentration Centre For European Studies. Sønderborg: Syddansk Universitetsforlag. CFES Working Paper
Jørgensen, Jan Guldager ; Schröder, Philipp J.H. / Reductions in Real versus Tariff Barriers : Effects of Industry Concentration Centre For European Studies. Sønderborg : Syddansk Universitetsforlag, 2001. (CFES Working Paper).
@book{707886c0ba9611dc9626000ea68e967b,
title = "Reductions in Real versus Tariff Barriers: Effects of Industry Concentration Centre For European Studies",
author = "J{\o}rgensen, {Jan Guldager} and Schr{\"o}der, {Philipp J.H.}",
year = "2001",
language = "Udefineret/Ukendt",
series = "CFES Working Paper",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Jørgensen, JG & Schröder, PJH 2001, Reductions in Real versus Tariff Barriers: Effects of Industry Concentration Centre For European Studies. CFES Working Paper, Syddansk Universitetsforlag, Sønderborg.

Reductions in Real versus Tariff Barriers : Effects of Industry Concentration Centre For European Studies. / Jørgensen, Jan Guldager; Schröder, Philipp J.H.

Sønderborg : Syddansk Universitetsforlag, 2001. (CFES Working Paper).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Reductions in Real versus Tariff Barriers

T2 - Effects of Industry Concentration Centre For European Studies

AU - Jørgensen, Jan Guldager

AU - Schröder, Philipp J.H.

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Bog

T3 - CFES Working Paper

BT - Reductions in Real versus Tariff Barriers

PB - Syddansk Universitetsforlag

CY - Sønderborg

Jørgensen JG, Schröder PJH. Reductions in Real versus Tariff Barriers: Effects of Industry Concentration Centre For European Studies. Sønderborg: Syddansk Universitetsforlag, 2001. (CFES Working Paper).