Chris Horbel, Herbert Woratschek

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2011
StatusUdgivet - 2011
Begivenhed40th Annual European Marketing Academy Conference - University of Ljubljana, Ljubljana, Slovenien
Varighed: 24. maj 201127. maj 2011

Konference

Konference40th Annual European Marketing Academy Conference
LokationUniversity of Ljubljana
LandSlovenien
ByLjubljana
Periode24/05/201127/05/2011

Horbel, C., & Woratschek, H. (2011). Recruitment and Retention of Blood Donors: An Analysis of Motivation-Related Determinants of Donor Behaviour Across Types of Donations. Paper præsenteret på 40th Annual European Marketing Academy Conference, Ljubljana, Slovenien.
Horbel, Chris ; Woratschek, Herbert. / Recruitment and Retention of Blood Donors: An Analysis of Motivation-Related Determinants of Donor Behaviour Across Types of Donations. Paper præsenteret på 40th Annual European Marketing Academy Conference, Ljubljana, Slovenien.
@conference{cb40fdcf6a88450db5df139062b39470,
title = "Recruitment and Retention of Blood Donors: An Analysis of Motivation-Related Determinants of Donor Behaviour Across Types of Donations",
author = "Chris Horbel and Herbert Woratschek",
year = "2011",
language = "English",
note = "40th Annual European Marketing Academy Conference, EMAC ; Conference date: 24-05-2011 Through 27-05-2011",

Horbel, C & Woratschek, H 2011, 'Recruitment and Retention of Blood Donors: An Analysis of Motivation-Related Determinants of Donor Behaviour Across Types of Donations', Paper fremlagt ved 40th Annual European Marketing Academy Conference, Ljubljana, Slovenien, 24/05/2011 - 27/05/2011.

Recruitment and Retention of Blood Donors: An Analysis of Motivation-Related Determinants of Donor Behaviour Across Types of Donations. / Horbel, Chris; Woratschek, Herbert.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Recruitment and Retention of Blood Donors: An Analysis of Motivation-Related Determinants of Donor Behaviour Across Types of Donations

AU - Horbel, Chris

AU - Woratschek, Herbert

PY - 2011

Y1 - 2011

M3 - Paper

Horbel C, Woratschek H. Recruitment and Retention of Blood Donors: An Analysis of Motivation-Related Determinants of Donor Behaviour Across Types of Donations. 2011. Paper præsenteret på 40th Annual European Marketing Academy Conference, Ljubljana, Slovenien.