Recent developments in bioavailability of falcarinol

J. Haraldsdóttir, L. Jespersen, Jens Hansen-Møller, Susanne Lier Hansen, Lars Porskjær Christensen, Kirsten Brandt

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskning

121 Downloads (Pure)
OriginalsprogEngelsk
TitelHealth promoting compounds in vegetables and fruit : Proceedings of workshop in Karrebæksminde, Denmark, 6-8 Nov. 2002
RedaktørerK. Brandt, B. Åkesson
Antal sider5
ForlagAarhus Universitet, Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet
Publikationsdato2002
Sider24-28
StatusUdgivet - 2002
Udgivet eksterntJa
BegivenhedWorkshop “Health promoting compounds in vegetables and fruit” - Karrebæksminde, Danmark
Varighed: 6. nov. 20028. nov. 2002

Konference

KonferenceWorkshop “Health promoting compounds in vegetables and fruit”
LandDanmark
ByKarrebæksminde
Periode06/11/200208/11/2002
NavnDIAS report Horticulture
Nummer29
ISSN1397-9876

Haraldsdóttir, J., Jespersen, L., Hansen-Møller, J., Hansen, S. L., Christensen, L. P., & Brandt, K. (2002). Recent developments in bioavailability of falcarinol. I K. Brandt, & B. Åkesson (red.), Health promoting compounds in vegetables and fruit: Proceedings of workshop in Karrebæksminde, Denmark, 6-8 Nov. 2002 (s. 24-28). Aarhus Universitet, Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet. DIAS report Horticulture, Nr. 29
Haraldsdóttir, J. ; Jespersen, L. ; Hansen-Møller, Jens ; Hansen, Susanne Lier ; Christensen, Lars Porskjær ; Brandt, Kirsten. / Recent developments in bioavailability of falcarinol. Health promoting compounds in vegetables and fruit: Proceedings of workshop in Karrebæksminde, Denmark, 6-8 Nov. 2002. red. / K. Brandt ; B. Åkesson. Aarhus Universitet, Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet, 2002. s. 24-28 (DIAS report Horticulture; Nr. 29).
@inproceedings{dfeaf399c9c14796ac1a0acd77d7f3ae,
title = "Recent developments in bioavailability of falcarinol",
author = "J. Haraldsd{\'o}ttir and L. Jespersen and Jens Hansen-M{\o}ller and Hansen, {Susanne Lier} and Christensen, {Lars Porskj{\ae}r} and Kirsten Brandt",
year = "2002",
language = "English",
series = "DIAS report Horticulture",
number = "29",
pages = "24--28",
editor = "K. Brandt and B. {\AA}kesson",
booktitle = "Health promoting compounds in vegetables and fruit",
publisher = "Aarhus Universitet, Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet",

Haraldsdóttir, J, Jespersen, L, Hansen-Møller, J, Hansen, SL, Christensen, LP & Brandt, K 2002, Recent developments in bioavailability of falcarinol. i K Brandt & B Åkesson (red), Health promoting compounds in vegetables and fruit: Proceedings of workshop in Karrebæksminde, Denmark, 6-8 Nov. 2002. Aarhus Universitet, Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet, DIAS report Horticulture, nr. 29, s. 24-28, Workshop “Health promoting compounds in vegetables and fruit”, Karrebæksminde, Danmark, 06/11/2002.

Recent developments in bioavailability of falcarinol. / Haraldsdóttir, J.; Jespersen, L.; Hansen-Møller, Jens; Hansen, Susanne Lier; Christensen, Lars Porskjær; Brandt, Kirsten.

Health promoting compounds in vegetables and fruit: Proceedings of workshop in Karrebæksminde, Denmark, 6-8 Nov. 2002. red. / K. Brandt; B. Åkesson. Aarhus Universitet, Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet, 2002. s. 24-28 (DIAS report Horticulture; Nr. 29).

TY - GEN

T1 - Recent developments in bioavailability of falcarinol

AU - Haraldsdóttir, J.

AU - Jespersen, L.

AU - Hansen-Møller, Jens

AU - Hansen, Susanne Lier

AU - Christensen, Lars Porskjær

AU - Brandt, Kirsten

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Article in proceedings

T3 - DIAS report Horticulture

SP - 24

EP - 28

BT - Health promoting compounds in vegetables and fruit

A2 - Brandt, K.

A2 - Åkesson, B.

PB - Aarhus Universitet, Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet

Haraldsdóttir J, Jespersen L, Hansen-Møller J, Hansen SL, Christensen LP, Brandt K. Recent developments in bioavailability of falcarinol. I Brandt K, Åkesson B, red., Health promoting compounds in vegetables and fruit: Proceedings of workshop in Karrebæksminde, Denmark, 6-8 Nov. 2002. Aarhus Universitet, Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet. 2002. s. 24-28. (DIAS report Horticulture; Nr. 29).