Ranking with social cues

Integrating average review scores with popularity information

Pantelis Pipergias Analytis, Alexia Delfino, Juliane E. Kämmer, Mehdi Moussaid, Thorsten Joachims

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelProceedings of the 11th International Conference in Web and Social Media
Udgivelses stedCalifornia
ForlagAAAI Press
Publikationsdato2017
Sider468-471
ISBN (Trykt)978-1-57735-788-9
StatusUdgivet - 2017
Udgivet eksterntJa
Begivenhed11th International Conference in Web and Social Media - Montréal, Canada
Varighed: 15. maj 201718. maj 2017

Konference

Konference11th International Conference in Web and Social Media
LandCanada
ByMontréal
Periode15/05/201718/05/2017

Citer dette

Analytis, P. P., Delfino, A., Kämmer, J. E., Moussaid, M., & Joachims, T. (2017). Ranking with social cues: Integrating average review scores with popularity information. I Proceedings of the 11th International Conference in Web and Social Media (s. 468-471). California: AAAI Press.
Analytis, Pantelis Pipergias ; Delfino, Alexia ; Kämmer, Juliane E. ; Moussaid, Mehdi ; Joachims, Thorsten . / Ranking with social cues : Integrating average review scores with popularity information. Proceedings of the 11th International Conference in Web and Social Media. California : AAAI Press, 2017. s. 468-471
@inproceedings{e959ef0406824892945b3a3ea53250f6,
title = "Ranking with social cues: Integrating average review scores with popularity information",
author = "Analytis, {Pantelis Pipergias} and Alexia Delfino and K{\"a}mmer, {Juliane E.} and Mehdi Moussaid and Thorsten Joachims",
year = "2017",
language = "English",
isbn = "978-1-57735-788-9",
pages = "468--471",
booktitle = "Proceedings of the 11th International Conference in Web and Social Media",
publisher = "AAAI Press",

}

Analytis, PP, Delfino, A, Kämmer, JE, Moussaid, M & Joachims, T 2017, Ranking with social cues: Integrating average review scores with popularity information. i Proceedings of the 11th International Conference in Web and Social Media. AAAI Press, California, s. 468-471, 11th International Conference in Web and Social Media, Montréal, Canada, 15/05/2017.

Ranking with social cues : Integrating average review scores with popularity information. / Analytis, Pantelis Pipergias; Delfino, Alexia ; Kämmer, Juliane E. ; Moussaid, Mehdi; Joachims, Thorsten .

Proceedings of the 11th International Conference in Web and Social Media. California : AAAI Press, 2017. s. 468-471.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

TY - GEN

T1 - Ranking with social cues

T2 - Integrating average review scores with popularity information

AU - Analytis, Pantelis Pipergias

AU - Delfino, Alexia

AU - Kämmer, Juliane E.

AU - Moussaid, Mehdi

AU - Joachims, Thorsten

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Article in proceedings

SN - 978-1-57735-788-9

SP - 468

EP - 471

BT - Proceedings of the 11th International Conference in Web and Social Media

PB - AAAI Press

CY - California

ER -

Analytis PP, Delfino A, Kämmer JE, Moussaid M, Joachims T. Ranking with social cues: Integrating average review scores with popularity information. I Proceedings of the 11th International Conference in Web and Social Media. California: AAAI Press. 2017. s. 468-471