""... En Gjæring, som ikke er behagelig for æstethetisk udviklede Sanser" - den smagskulturelle konflikt mellem 'høj' og 'lav'"

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogDansk
TitelSmagskulturer og formidllingsformer
RedaktørerBirgit Eriksson
Udgivelses stedAarhus
ForlagKlim
Publikationsdato2006
Sider97-118
ISBN (Trykt)87-7955-469-5
StatusUdgivet - 2006

Citer dette

Lehrmann, U. (2006). ""... En Gjæring, som ikke er behagelig for æstethetisk udviklede Sanser" - den smagskulturelle konflikt mellem 'høj' og 'lav'" I B. Eriksson (red.), Smagskulturer og formidllingsformer (s. 97-118). Aarhus: Klim.
Lehrmann, Ulrik. / ""... En Gjæring, som ikke er behagelig for æstethetisk udviklede Sanser" - den smagskulturelle konflikt mellem 'høj' og 'lav'". Smagskulturer og formidllingsformer. red. / Birgit Eriksson. Aarhus : Klim, 2006. s. 97-118
@inbook{299522e0dd0b11dbae98000ea68e967b,
title = "{"}{"}... En Gj{\ae}ring, som ikke er behagelig for {\ae}stethetisk udviklede Sanser{"} - den smagskulturelle konflikt mellem 'h{\o}j' og 'lav'{"}",
author = "Ulrik Lehrmann",
year = "2006",
language = "Dansk",
isbn = "87-7955-469-5",
pages = "97--118",
editor = "Birgit Eriksson",
booktitle = "Smagskulturer og formidllingsformer",
publisher = "Klim",

}

""... En Gjæring, som ikke er behagelig for æstethetisk udviklede Sanser" - den smagskulturelle konflikt mellem 'høj' og 'lav'" / Lehrmann, Ulrik.

Smagskulturer og formidllingsformer. red. / Birgit Eriksson. Aarhus : Klim, 2006. s. 97-118.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - ""... En Gjæring, som ikke er behagelig for æstethetisk udviklede Sanser" - den smagskulturelle konflikt mellem 'høj' og 'lav'"

AU - Lehrmann, Ulrik

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 87-7955-469-5

SP - 97

EP - 118

BT - Smagskulturer og formidllingsformer

A2 - Eriksson, Birgit

PB - Klim

CY - Aarhus

ER -