Jeanette Ansholm Hansen, Malene Hildebrandt, Oke Gerke, Christina Baun, Kirsten Falch Braas, Sandra Duvnjak, Abass Alavi, Poul Flemming Høilund-Carlsen

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

Publikationsdato12. mar. 2015
StatusUdgivet - 12. mar. 2015
BegivenhedKongres for Medicinsk Studenterforskning - Hotel Sinatur Storebælt, Nyborg, Danmark
Varighed: 12. mar. 201515. mar. 2015

Konference

KonferenceKongres for Medicinsk Studenterforskning
LokationHotel Sinatur Storebælt
LandDanmark
ByNyborg
Periode12/03/201515/03/2015

Ansholm Hansen, J., Hildebrandt, M., Gerke, O., Baun, C., Falch Braas, K., Duvnjak, S., ... Høilund-Carlsen, P. F. (2015). Quantification of Dual Time Point FDG-PET/CT in Bone Lesions in Breast Cancer Recurrence. Poster session præsenteret på Kongres for Medicinsk Studenterforskning, Nyborg, Danmark.
Ansholm Hansen, Jeanette ; Hildebrandt, Malene ; Gerke, Oke ; Baun, Christina ; Falch Braas, Kirsten ; Duvnjak, Sandra ; Alavi, Abass ; Høilund-Carlsen, Poul Flemming. / Quantification of Dual Time Point FDG-PET/CT in Bone Lesions in Breast Cancer Recurrence. Poster session præsenteret på Kongres for Medicinsk Studenterforskning, Nyborg, Danmark.
@conference{7a627cef75b842b58c099a37af0cf43c,
title = "Quantification of Dual Time Point FDG-PET/CT in Bone Lesions in Breast Cancer Recurrence",
author = "{Ansholm Hansen}, Jeanette and Malene Hildebrandt and Oke Gerke and Christina Baun and {Falch Braas}, Kirsten and Sandra Duvnjak and Abass Alavi and H{\o}ilund-Carlsen, {Poul Flemming}",
year = "2015",
month = "3",
day = "12",
language = "Dansk",
note = "Kongres for Medicinsk Studenterforskning ; Conference date: 12-03-2015 Through 15-03-2015",

Ansholm Hansen, J, Hildebrandt, M, Gerke, O, Baun, C, Falch Braas, K, Duvnjak, S, Alavi, A & Høilund-Carlsen, PF 2015, 'Quantification of Dual Time Point FDG-PET/CT in Bone Lesions in Breast Cancer Recurrence', Kongres for Medicinsk Studenterforskning, Nyborg, Danmark, 12/03/2015 - 15/03/2015.

Quantification of Dual Time Point FDG-PET/CT in Bone Lesions in Breast Cancer Recurrence. / Ansholm Hansen, Jeanette; Hildebrandt, Malene ; Gerke, Oke; Baun, Christina; Falch Braas, Kirsten; Duvnjak, Sandra; Alavi, Abass; Høilund-Carlsen, Poul Flemming.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Quantification of Dual Time Point FDG-PET/CT in Bone Lesions in Breast Cancer Recurrence

AU - Ansholm Hansen, Jeanette

AU - Hildebrandt, Malene

AU - Gerke, Oke

AU - Baun, Christina

AU - Falch Braas, Kirsten

AU - Duvnjak, Sandra

AU - Alavi, Abass

AU - Høilund-Carlsen, Poul Flemming

PY - 2015/3/12

Y1 - 2015/3/12

M3 - Poster

Ansholm Hansen J, Hildebrandt M, Gerke O, Baun C, Falch Braas K, Duvnjak S et al. Quantification of Dual Time Point FDG-PET/CT in Bone Lesions in Breast Cancer Recurrence. 2015. Poster session præsenteret på Kongres for Medicinsk Studenterforskning, Nyborg, Danmark.