Ask Elklit, Stine Isidor, Ann Konnerup, Tina Edstoft Kristensen, Marianne Lyngby, Milan Obaidi

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagDansk Krise- og Katastrofepsykologisk Selskab i samarbejde med Psykologisk Institut, Aarhus Universitet
Antal sider79
StatusUdgivet - 2007
Udgivet eksterntJa

Elklit, A., Isidor, S., Konnerup, A., Kristensen, T. E., Lyngby, M., & Obaidi, M. (2007). Psykologisk krisehjælp - ydelser, ordninger og behov: Høring om Psykologisk Krisehjælp København den 21. maj 2007. København: Dansk Krise- og Katastrofepsykologisk Selskab i samarbejde med Psykologisk Institut, Aarhus Universitet.
Elklit, Ask ; Isidor, Stine ; Konnerup, Ann ; Kristensen, Tina Edstoft ; Lyngby, Marianne ; Obaidi, Milan. / Psykologisk krisehjælp - ydelser, ordninger og behov : Høring om Psykologisk Krisehjælp København den 21. maj 2007. København : Dansk Krise- og Katastrofepsykologisk Selskab i samarbejde med Psykologisk Institut, Aarhus Universitet, 2007. 79 s.
@book{2ac9b34009b011dfaefb000ea68e967b,
title = "Psykologisk krisehj{\ae}lp - ydelser, ordninger og behov: H{\o}ring om Psykologisk Krisehj{\ae}lp K{\o}benhavn den 21. maj 2007",
author = "Ask Elklit and Stine Isidor and Ann Konnerup and Kristensen, {Tina Edstoft} and Marianne Lyngby and Milan Obaidi",
year = "2007",
language = "Dansk",
publisher = "Dansk Krise- og Katastrofepsykologisk Selskab i samarbejde med Psykologisk Institut, Aarhus Universitet",

Elklit, A, Isidor, S, Konnerup, A, Kristensen, TE, Lyngby, M & Obaidi, M 2007, Psykologisk krisehjælp - ydelser, ordninger og behov: Høring om Psykologisk Krisehjælp København den 21. maj 2007. Dansk Krise- og Katastrofepsykologisk Selskab i samarbejde med Psykologisk Institut, Aarhus Universitet, København.

Psykologisk krisehjælp - ydelser, ordninger og behov : Høring om Psykologisk Krisehjælp København den 21. maj 2007. / Elklit, Ask; Isidor, Stine; Konnerup, Ann; Kristensen, Tina Edstoft; Lyngby, Marianne; Obaidi, Milan.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Psykologisk krisehjælp - ydelser, ordninger og behov

T2 - Høring om Psykologisk Krisehjælp København den 21. maj 2007

AU - Elklit, Ask

AU - Isidor, Stine

AU - Konnerup, Ann

AU - Kristensen, Tina Edstoft

AU - Lyngby, Marianne

AU - Obaidi, Milan

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Rapport

BT - Psykologisk krisehjælp - ydelser, ordninger og behov

PB - Dansk Krise- og Katastrofepsykologisk Selskab i samarbejde med Psykologisk Institut, Aarhus Universitet

CY - København

Elklit A, Isidor S, Konnerup A, Kristensen TE, Lyngby M, Obaidi M. Psykologisk krisehjælp - ydelser, ordninger og behov: Høring om Psykologisk Krisehjælp København den 21. maj 2007. København: Dansk Krise- og Katastrofepsykologisk Selskab i samarbejde med Psykologisk Institut, Aarhus Universitet, 2007. 79 s.