Psychological factors and heart disease

Susanne S. Pedersen, N Kupper, J. Denollet

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiUndervisningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelESC TEXTBOOK OF CARDIOVASCULAR MEDICINE
RedaktørerJ. Camm, T. Lüscher, P. Serruys
ForlagOxford University Press
Publikationsdato2009
Udgave2.
Kapitel37
StatusUdgivet - 2009

Pedersen, S. S., Kupper, N., & Denollet, J. (2009). Psychological factors and heart disease. I J. Camm, T. Lüscher, & P. Serruys (red.), ESC TEXTBOOK OF CARDIOVASCULAR MEDICINE (2. udg.). Oxford University Press.
Pedersen, Susanne S. ; Kupper, N ; Denollet, J. / Psychological factors and heart disease. ESC TEXTBOOK OF CARDIOVASCULAR MEDICINE . red. / J. Camm ; T. Lüscher ; P. Serruys. 2. udg. Oxford University Press, 2009.
@inbook{7c1e04c1f8d24f2291f1cf7894ad59d1,
title = "Psychological factors and heart disease",
author = "Pedersen, {Susanne S.} and N Kupper and J. Denollet",
year = "2009",
language = "English",
editor = "J. Camm and T. L{\"u}scher and P. Serruys",
booktitle = "ESC TEXTBOOK OF CARDIOVASCULAR MEDICINE",
publisher = "Oxford University Press",
address = "United Kingdom",
edition = "2.",

Pedersen, SS, Kupper, N & Denollet, J 2009, Psychological factors and heart disease. i J Camm, T Lüscher & P Serruys (red), ESC TEXTBOOK OF CARDIOVASCULAR MEDICINE . 2. udg, Oxford University Press.

Psychological factors and heart disease. / Pedersen, Susanne S.; Kupper, N; Denollet, J.

ESC TEXTBOOK OF CARDIOVASCULAR MEDICINE . red. / J. Camm; T. Lüscher; P. Serruys. 2. udg. Oxford University Press, 2009.

TY - CHAP

T1 - Psychological factors and heart disease

AU - Pedersen, Susanne S.

AU - Kupper, N

AU - Denollet, J.

PY - 2009

Y1 - 2009