Inigo Barrio-Hernandez

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 2017

Barrio-Hernandez, I. (2017). Proteome-wide analyses og human stem cell differentiation using quantitative mass spectrometry and bioinformatics. Odense: Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet.
Barrio-Hernandez, Inigo. / Proteome-wide analyses og human stem cell differentiation using quantitative mass spectrometry and bioinformatics. Odense : Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2017.
@phdthesis{00d85c94575549548ad83c59cb58a8a9,
title = "Proteome-wide analyses og human stem cell differentiation using quantitative mass spectrometry and bioinformatics",
author = "Inigo Barrio-Hernandez",
year = "2017",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet",
address = "Denmark",

Barrio-Hernandez, I 2017, Proteome-wide analyses og human stem cell differentiation using quantitative mass spectrometry and bioinformatics. Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, Odense.

Proteome-wide analyses og human stem cell differentiation using quantitative mass spectrometry and bioinformatics. / Barrio-Hernandez, Inigo.

Odense : Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Proteome-wide analyses og human stem cell differentiation using quantitative mass spectrometry and bioinformatics

AU - Barrio-Hernandez, Inigo

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.D. thesis

BT - Proteome-wide analyses og human stem cell differentiation using quantitative mass spectrometry and bioinformatics

PB - Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet

CY - Odense

Barrio-Hernandez I. Proteome-wide analyses og human stem cell differentiation using quantitative mass spectrometry and bioinformatics. Odense: Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2017.