Jakob Ditlev Bøje, Vibe Larsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til rapportForskning

23 Downloads (Pure)
TitelAttraktiv på papiret : Nyuddannede pædagoger mellem akademisering, evidensbaseret professionalisering og omsorgsfuld praksisudvikling
RedaktørerSteen Baagøe Nielsen, Jakob Ditlev Bøje
ForlagVelpro - Center for Velfærd, Profession og Hverdagsliv
Publikationsdato2017
Sider161-198
Kapitel8
AnsøgerBUPL
ISBN (Trykt)978-87-7349-914-6
StatusUdgivet - 2017

Emneord

• Profession
  • Pædagog
  • Uddannelse
  • Professionsbachelor

Bøje, J. D., & Larsen, V. (2017). Professionsorienteringer i en klub: ”Gå først i livets skole – og videreuddan dig så!”. I S. B. Nielsen, & J. D. Bøje (red.), Attraktiv på papiret: Nyuddannede pædagoger mellem akademisering, evidensbaseret professionalisering og omsorgsfuld praksisudvikling (s. 161-198). Velpro - Center for Velfærd, Profession og Hverdagsliv.
Bøje, Jakob Ditlev ; Larsen, Vibe. / Professionsorienteringer i en klub: ”Gå først i livets skole – og videreuddan dig så!”. Attraktiv på papiret: Nyuddannede pædagoger mellem akademisering, evidensbaseret professionalisering og omsorgsfuld praksisudvikling. red. / Steen Baagøe Nielsen ; Jakob Ditlev Bøje. Velpro - Center for Velfærd, Profession og Hverdagsliv, 2017. s. 161-198
@inbook{706fca68337e4250bf94adc7036c64a6,
title = "Professionsorienteringer i en klub: ”G{\aa} f{\o}rst i livets skole – og videreuddan dig s{\aa}!”",
keywords = "Profession, P{\ae}dagog, Uddannelse, Professionsbachelor",
author = "B{\o}je, {Jakob Ditlev} and Vibe Larsen",
year = "2017",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7349-914-6",
pages = "161--198",
editor = "Nielsen, {Steen Baag{\o}e} and B{\o}je, {Jakob Ditlev}",
booktitle = "Attraktiv p{\aa} papiret",
publisher = "Velpro - Center for Velf{\ae}rd, Profession og Hverdagsliv",

Bøje, JD & Larsen, V 2017, Professionsorienteringer i en klub: ”Gå først i livets skole – og videreuddan dig så!”. i SB Nielsen & JD Bøje (red), Attraktiv på papiret: Nyuddannede pædagoger mellem akademisering, evidensbaseret professionalisering og omsorgsfuld praksisudvikling. Velpro - Center for Velfærd, Profession og Hverdagsliv, s. 161-198.

Professionsorienteringer i en klub: ”Gå først i livets skole – og videreuddan dig så!”. / Bøje, Jakob Ditlev; Larsen, Vibe.

Attraktiv på papiret: Nyuddannede pædagoger mellem akademisering, evidensbaseret professionalisering og omsorgsfuld praksisudvikling. red. / Steen Baagøe Nielsen; Jakob Ditlev Bøje. Velpro - Center for Velfærd, Profession og Hverdagsliv, 2017. s. 161-198.

TY - GEN

T1 - Professionsorienteringer i en klub: ”Gå først i livets skole – og videreuddan dig så!”

AU - Bøje, Jakob Ditlev

AU - Larsen, Vibe

PY - 2017

Y1 - 2017