Professional knowledge vs. Evaluation-based knowledge

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2008
StatusUdgivet - 2008
BegivenhedSymposium on Evaluation in the knowledge society. European Evaluation Society and University of Southern Denmark - Odense, Danmark
Varighed: 18. okt. 200719. okt. 2007

Konference

KonferenceSymposium on Evaluation in the knowledge society. European Evaluation Society and University of Southern Denmark
LandDanmark
ByOdense
Periode18/10/200719/10/2007

Andersen, V. N., & Pedersen, C. S. (2008). Professional knowledge vs. Evaluation-based knowledge. Paper præsenteret på Symposium on Evaluation in the knowledge society. European Evaluation Society and University of Southern Denmark, Odense, Danmark.
Andersen, Vibeke Normann ; Pedersen, Carsten Strømbæk. / Professional knowledge vs. Evaluation-based knowledge. Paper præsenteret på Symposium on Evaluation in the knowledge society. European Evaluation Society and University of Southern Denmark, Odense, Danmark.
@conference{cc328140e6c511dc9a76000ea68e967b,
title = "Professional knowledge vs. Evaluation-based knowledge",
author = "Andersen, {Vibeke Normann} and Pedersen, {Carsten Str{\o}mb{\ae}k}",
year = "2008",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 18-10-2007 Through 19-10-2007",

Andersen, VN & Pedersen, CS 2008, 'Professional knowledge vs. Evaluation-based knowledge', Paper fremlagt ved Symposium on Evaluation in the knowledge society. European Evaluation Society and University of Southern Denmark, Odense, Danmark, 18/10/2007 - 19/10/2007.

Professional knowledge vs. Evaluation-based knowledge. / Andersen, Vibeke Normann; Pedersen, Carsten Strømbæk.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskning

TY - CONF

T1 - Professional knowledge vs. Evaluation-based knowledge

AU - Andersen, Vibeke Normann

AU - Pedersen, Carsten Strømbæk

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Paper

Andersen VN, Pedersen CS. Professional knowledge vs. Evaluation-based knowledge. 2008. Paper præsenteret på Symposium on Evaluation in the knowledge society. European Evaluation Society and University of Southern Denmark, Odense, Danmark.