Praktiske prognoseteknikker med regneark 2 YYYY No org found YYY

Axel Schultz-Nielsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

TitelBørsens Håndbog i Logistikledelse
RedaktørerAxel Schultz-Nielsen, John Johansen, Jens Ocksen Jensen
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagBørsens Forlag
Publikationsdato1999
Sider6.8.1-9
StatusUdgivet - 1999

Schultz-Nielsen, A. (1999). Praktiske prognoseteknikker med regneark 2 YYYY No org found YYY. I A. Schultz-Nielsen, J. Johansen, & J. O. Jensen (red.), Børsens Håndbog i Logistikledelse (s. 6.8.1-9). København: Børsens Forlag.
Schultz-Nielsen, Axel. / Praktiske prognoseteknikker med regneark 2 YYYY No org found YYY. Børsens Håndbog i Logistikledelse. red. / Axel Schultz-Nielsen ; John Johansen ; Jens Ocksen Jensen. København : Børsens Forlag, 1999. s. 6.8.1-9
@inbook{217ee7c06fcf11db81a9000ea68e967b,
title = "Praktiske prognoseteknikker med regneark 2 YYYY No org found YYY",
author = "Axel Schultz-Nielsen",
year = "1999",
language = "Dansk",
pages = "6.8.1--9",
editor = "Axel Schultz-Nielsen and John Johansen and Jensen, {Jens Ocksen}",
booktitle = "B{\o}rsens H{\aa}ndbog i Logistikledelse",
publisher = "B{\o}rsens Forlag",

Schultz-Nielsen, A 1999, Praktiske prognoseteknikker med regneark 2 YYYY No org found YYY. i A Schultz-Nielsen, J Johansen & JO Jensen (red), Børsens Håndbog i Logistikledelse. Børsens Forlag, København, s. 6.8.1-9.

Praktiske prognoseteknikker med regneark 2 YYYY No org found YYY. / Schultz-Nielsen, Axel.

Børsens Håndbog i Logistikledelse. red. / Axel Schultz-Nielsen; John Johansen; Jens Ocksen Jensen. København : Børsens Forlag, 1999. s. 6.8.1-9.

TY - CHAP

T1 - Praktiske prognoseteknikker med regneark 2 YYYY No org found YYY

AU - Schultz-Nielsen, Axel

PY - 1999