Praksisnær ledelse i det offentlige - førstelinjeledelse

Søren Voxted (Redaktør)

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

  Resumé

  Velfærdssamfundet skal sikres og videreudvikles. Den målsætning hersker der bred enighed om. En stærk privat sektor er en forudsætning for at nå det mål, men en anden og lige så vigtig forudsætning er, at vi har en velfungerende offentlig sektor med en motiveret arbejdsstyrke. Et godt velfærdssamfund afhænger bl.a. af, at hjemmehjælpere, portører, kontorfunktionærer, anlægsgartnere, togførere og andre i borgerrettede funktioner er motiverede og engagerede, og det kræver god ledelse på alle niveauer i kommunerne, i regionerne og inden for staten.
  OriginalsprogDansk
  ForlagNyt Teknisk Forlag
  Udgave1
  Antal sider267
  ISBN (Trykt)978-87-571-2827-7
  StatusUdgivet - 2014

  Emneord

  • offentlige ledere
  • koordinator
  • projektleder

  Citer dette

  @book{3cc6745b22854d9fba97f3cdf09398c5,
  title = "Praksisn{\ae}r ledelse i det offentlige - f{\o}rstelinjeledelse",
  abstract = "Velf{\ae}rdssamfundet skal sikres og videreudvikles. Den m{\aa}ls{\ae}tning hersker der bred enighed om. En st{\ae}rk privat sektor er en foruds{\ae}tning for at n{\aa} det m{\aa}l, men en anden og lige s{\aa} vigtig foruds{\ae}tning er, at vi har en velfungerende offentlig sektor med en motiveret arbejdsstyrke. Et godt velf{\ae}rdssamfund afh{\ae}nger bl.a. af, at hjemmehj{\ae}lpere, port{\o}rer, kontorfunktion{\ae}rer, anl{\ae}gsgartnere, togf{\o}rere og andre i borgerrettede funktioner er motiverede og engagerede, og det kr{\ae}ver god ledelse p{\aa} alle niveauer i kommunerne, i regionerne og inden for staten.",
  keywords = "offentlige ledere, koordinator, projektleder",
  editor = "S{\o}ren Voxted",
  year = "2014",
  language = "Dansk",
  isbn = "978-87-571-2827-7",
  publisher = "Nyt Teknisk Forlag",
  edition = "1",

  }

  Praksisnær ledelse i det offentlige - førstelinjeledelse. / Voxted, Søren (Redaktør).

  1 udg. Nyt Teknisk Forlag, 2014. 267 s.

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

  TY - BOOK

  T1 - Praksisnær ledelse i det offentlige - førstelinjeledelse

  A2 - Voxted, Søren

  PY - 2014

  Y1 - 2014

  N2 - Velfærdssamfundet skal sikres og videreudvikles. Den målsætning hersker der bred enighed om. En stærk privat sektor er en forudsætning for at nå det mål, men en anden og lige så vigtig forudsætning er, at vi har en velfungerende offentlig sektor med en motiveret arbejdsstyrke. Et godt velfærdssamfund afhænger bl.a. af, at hjemmehjælpere, portører, kontorfunktionærer, anlægsgartnere, togførere og andre i borgerrettede funktioner er motiverede og engagerede, og det kræver god ledelse på alle niveauer i kommunerne, i regionerne og inden for staten.

  AB - Velfærdssamfundet skal sikres og videreudvikles. Den målsætning hersker der bred enighed om. En stærk privat sektor er en forudsætning for at nå det mål, men en anden og lige så vigtig forudsætning er, at vi har en velfungerende offentlig sektor med en motiveret arbejdsstyrke. Et godt velfærdssamfund afhænger bl.a. af, at hjemmehjælpere, portører, kontorfunktionærer, anlægsgartnere, togførere og andre i borgerrettede funktioner er motiverede og engagerede, og det kræver god ledelse på alle niveauer i kommunerne, i regionerne og inden for staten.

  KW - offentlige ledere

  KW - koordinator

  KW - projektleder

  M3 - Bog

  SN - 978-87-571-2827-7

  BT - Praksisnær ledelse i det offentlige - førstelinjeledelse

  PB - Nyt Teknisk Forlag

  ER -