Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

Resumé

Om tendenser i nyere dansk litteratur
TitelNye vinkler på et gammelt fag : Ti år med Dansk i Kolding
Antal sider19
Vol/bind1
ForlagSyddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier
Publikationsdato2009
Udgave1
ISBN (Trykt)978-87-92300-07-2
StatusUdgivet - 2009

Emneord

• Nyere dansk litteratur

Mai, A-M. (2009). "...prøv og fat det. At Danmark har det fin og USA ka' ik' erstat det": Om studier af nyere dansk litteratur. I Nye vinkler på et gammelt fag: Ti år med Dansk i Kolding (1 udg., Bind 1). Syddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier.
Mai, Anne-Marie. / "...prøv og fat det. At Danmark har det fin og USA ka' ik' erstat det" : Om studier af nyere dansk litteratur. Nye vinkler på et gammelt fag: Ti år med Dansk i Kolding. Bind 1 1. udg. Syddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier, 2009.
@inbook{dd429ea0fb5b11deaefb000ea68e967b,
title = "{"}...pr{\o}v og fat det. At Danmark har det fin og USA ka' ik' erstat det{"}: Om studier af nyere dansk litteratur",
abstract = "Om tendenser i nyere dansk litteratur",
keywords = "Nyere dansk litteratur, Contemporary literature",
author = "Anne-Marie Mai",
year = "2009",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-92300-07-2",
volume = "1",
booktitle = "Nye vinkler p{\aa} et gammelt fag",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier",
edition = "1",

Mai, A-M 2009, "...prøv og fat det. At Danmark har det fin og USA ka' ik' erstat det": Om studier af nyere dansk litteratur. i Nye vinkler på et gammelt fag: Ti år med Dansk i Kolding. 1 udg, bind 1, Syddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier.

"...prøv og fat det. At Danmark har det fin og USA ka' ik' erstat det" : Om studier af nyere dansk litteratur. / Mai, Anne-Marie.

TY - CHAP

T1 - "...prøv og fat det. At Danmark har det fin og USA ka' ik' erstat det"

T2 - Om studier af nyere dansk litteratur

AU - Mai, Anne-Marie