Possible source of Qumran gypsum: The Lisan Formation north of Qumran

Kaare Lund Rasmussen, Amos Frumkin, Andrew David Bond, David Stacey, Greg Doudna

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelProceedings of the joint Hebrew University and COST Action D42 Cultural Heritage Workshop held at the Hebrew University of Jerusalem in May 25-26, 2010 (Eds. J. Gunneweg and C. Greenblatt)
RedaktørerJan Gunneweg, Charles Greenblatt
Antal sider13
Udgivelses stedJerusalem
ForlagThe Hebrew University Magnes Press
Publikationsdato2012
StatusUdgivet - 2012

Rasmussen, K. L., Frumkin, A., Bond, A. D., Stacey, D., & Doudna, G. (2012). Possible source of Qumran gypsum: The Lisan Formation north of Qumran. I J. Gunneweg, & C. Greenblatt (red.), Proceedings of the joint Hebrew University and COST Action D42 Cultural Heritage Workshop held at the Hebrew University of Jerusalem in May 25-26, 2010 (Eds. J. Gunneweg and C. Greenblatt) Jerusalem: The Hebrew University Magnes Press.
Rasmussen, Kaare Lund ; Frumkin, Amos ; Bond, Andrew David ; Stacey, David ; Doudna, Greg. / Possible source of Qumran gypsum : The Lisan Formation north of Qumran. Proceedings of the joint Hebrew University and COST Action D42 Cultural Heritage Workshop held at the Hebrew University of Jerusalem in May 25-26, 2010 (Eds. J. Gunneweg and C. Greenblatt). red. / Jan Gunneweg ; Charles Greenblatt. Jerusalem : The Hebrew University Magnes Press, 2012.
@inproceedings{331c154404644a3ebb27c5a5b8f5ec04,
title = "Possible source of Qumran gypsum: The Lisan Formation north of Qumran",
author = "Rasmussen, {Kaare Lund} and Amos Frumkin and Bond, {Andrew David} and David Stacey and Greg Doudna",
year = "2012",
language = "English",
editor = "Jan Gunneweg and Charles Greenblatt",
booktitle = "Proceedings of the joint Hebrew University and COST Action D42 Cultural Heritage Workshop held at the Hebrew University of Jerusalem in May 25-26, 2010 (Eds. J. Gunneweg and C. Greenblatt)",
publisher = "The Hebrew University Magnes Press",

Rasmussen, KL, Frumkin, A, Bond, AD, Stacey, D & Doudna, G 2012, Possible source of Qumran gypsum: The Lisan Formation north of Qumran. i J Gunneweg & C Greenblatt (red), Proceedings of the joint Hebrew University and COST Action D42 Cultural Heritage Workshop held at the Hebrew University of Jerusalem in May 25-26, 2010 (Eds. J. Gunneweg and C. Greenblatt). The Hebrew University Magnes Press, Jerusalem.

Possible source of Qumran gypsum : The Lisan Formation north of Qumran. / Rasmussen, Kaare Lund; Frumkin, Amos; Bond, Andrew David; Stacey, David; Doudna, Greg.

Proceedings of the joint Hebrew University and COST Action D42 Cultural Heritage Workshop held at the Hebrew University of Jerusalem in May 25-26, 2010 (Eds. J. Gunneweg and C. Greenblatt). red. / Jan Gunneweg; Charles Greenblatt. Jerusalem : The Hebrew University Magnes Press, 2012.

TY - GEN

T1 - Possible source of Qumran gypsum

T2 - The Lisan Formation north of Qumran

AU - Rasmussen, Kaare Lund