Portræt af litteraturkritikeren som ungt menneske

Om Geoffrey Hartman

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

Resumé

TitelLivet som Indsats : Livshistoriske satsninger og iscenesættelser
RedaktørerSven Halse
Antal sider11
Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato2004
Sider191-202
StatusUdgivet - 2004

Emneord

• Geoffrey Hartman, litteraturkritik som selvbiografisk litteratur, William Wordsworth

Schatz-Jakobsen, C. (2004). Portræt af litteraturkritikeren som ungt menneske: Om Geoffrey Hartman. I S. Halse (red.), Livet som Indsats: Livshistoriske satsninger og iscenesættelser (s. 191-202). Odense: Syddansk Universitetsforlag.
Schatz-Jakobsen, Claus. / Portræt af litteraturkritikeren som ungt menneske : Om Geoffrey Hartman. Livet som Indsats: Livshistoriske satsninger og iscenesættelser. red. / Sven Halse. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2004. s. 191-202
@inbook{d2b07860f32d11db821c000ea68e967b,
title = "Portr{\ae}t af litteraturkritikeren som ungt menneske: Om Geoffrey Hartman",
abstract = "Artiklen pr{\ae}senterer den amerikanske litteraturkritiker Geoffrey Hartmans tidlige forfatterskab og fremdrager dets selvbiografiske undertekst som n{\o}dvendig effekt af den unge Hartmans fascination af den engelske romantiker William Wordsworths forfatterskab.",
keywords = "Geoffrey Hartman, litteraturkritik som selvbiografisk litteratur, William Wordsworth, Geoffrey Hartman, literary criticism as autobiographical literature, William Wordsworth",
author = "Claus Schatz-Jakobsen",
year = "2004",
language = "Dansk",
pages = "191--202",
editor = "Sven Halse",
booktitle = "Livet som Indsats",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Schatz-Jakobsen, C 2004, Portræt af litteraturkritikeren som ungt menneske: Om Geoffrey Hartman. i S Halse (red.), Livet som Indsats: Livshistoriske satsninger og iscenesættelser. Syddansk Universitetsforlag, Odense, s. 191-202.

Portræt af litteraturkritikeren som ungt menneske : Om Geoffrey Hartman. / Schatz-Jakobsen, Claus.

Livet som Indsats: Livshistoriske satsninger og iscenesættelser. red. / Sven Halse. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 2004. s. 191-202.

TY - CHAP

T1 - Portræt af litteraturkritikeren som ungt menneske

T2 - Om Geoffrey Hartman

AU - Schatz-Jakobsen, Claus

PY - 2004

Y1 - 2004

N2 - Artiklen præsenterer den amerikanske litteraturkritiker Geoffrey Hartmans tidlige forfatterskab og fremdrager dets selvbiografiske undertekst som nødvendig effekt af den unge Hartmans fascination af den engelske romantiker William Wordsworths forfatterskab.

AB - Artiklen præsenterer den amerikanske litteraturkritiker Geoffrey Hartmans tidlige forfatterskab og fremdrager dets selvbiografiske undertekst som nødvendig effekt af den unge Hartmans fascination af den engelske romantiker William Wordsworths forfatterskab.

KW - Geoffrey Hartman, litteraturkritik som selvbiografisk litteratur, William Wordsworth

KW - Geoffrey Hartman, literary criticism as autobiographical literature, William Wordsworth

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 191