Politisk realisme, politik og politologi

Søren Hviid Pedersen

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

Resumé

Dette paper forsøger at angive en mulig begrundelse for politisk realisme. Dette gøres med udgangspunkt i at betragte det politiske som en praksis. Det er således ikke en normativ retfærdiggørelse, der er hensigten med paperet, men snarer at give en analytisk begrundelse for, hvorfor politisk realisme er en mere korrekt forståelse af, hvorledes det politiske som praksis grundlæggende er.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2013
Antal sider7
StatusUdgivet - 2013

Bibliografisk note

Paper præsenteret ved Dansk Selskab for Statskundskabs konference

Citer dette

Pedersen, Søren Hviid. / Politisk realisme, politik og politologi. 7 s.
@conference{a552bef8d483439081109dbee157c739,
title = "Politisk realisme, politik og politologi",
abstract = "Dette paper fors{\o}ger at angive en mulig begrundelse for politisk realisme. Dette g{\o}res med udgangspunkt i at betragte det politiske som en praksis. Det er s{\aa}ledes ikke en normativ retf{\ae}rdigg{\o}relse, der er hensigten med paperet, men snarer at give en analytisk begrundelse for, hvorfor politisk realisme er en mere korrekt forst{\aa}else af, hvorledes det politiske som praksis grundl{\ae}ggende er.",
author = "Pedersen, {S{\o}ren Hviid}",
note = "Paper pr{\ae}senteret ved Dansk Selskab for Statskundskabs konference",
year = "2013",
language = "Dansk",

}

Politisk realisme, politik og politologi. / Pedersen, Søren Hviid.

2013.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Politisk realisme, politik og politologi

AU - Pedersen, Søren Hviid

N1 - Paper præsenteret ved Dansk Selskab for Statskundskabs konference

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - Dette paper forsøger at angive en mulig begrundelse for politisk realisme. Dette gøres med udgangspunkt i at betragte det politiske som en praksis. Det er således ikke en normativ retfærdiggørelse, der er hensigten med paperet, men snarer at give en analytisk begrundelse for, hvorfor politisk realisme er en mere korrekt forståelse af, hvorledes det politiske som praksis grundlæggende er.

AB - Dette paper forsøger at angive en mulig begrundelse for politisk realisme. Dette gøres med udgangspunkt i at betragte det politiske som en praksis. Det er således ikke en normativ retfærdiggørelse, der er hensigten med paperet, men snarer at give en analytisk begrundelse for, hvorfor politisk realisme er en mere korrekt forståelse af, hvorledes det politiske som praksis grundlæggende er.

M3 - Paper

ER -