Uwe Cantner, Holger Graf, Susanne Hinzmann

NavnThe Jena Economic Research Papers
Vol/bind8

Bibliografisk note

Cantner, U., Graf, H., & Hinzmann, S. (2013). Policy induced innovation networks: the case of the German "Leading-Edge Cluster competition". (s. 18). The Friedrich Schiller University . The Jena Economic Research Papers, Bind. 8
Cantner, Uwe ; Graf, Holger ; Hinzmann, Susanne. / Policy induced innovation networks : the case of the German "Leading-Edge Cluster competition". The Friedrich Schiller University , 2013. s. 18 (The Jena Economic Research Papers, Bind 8).
@techreport{1be6abad077949fbb4d34c43436f88df,
title = "Policy induced innovation networks: the case of the German {"}Leading-Edge Cluster competition{"}",
author = "Uwe Cantner and Holger Graf and Susanne Hinzmann",
note = "Udg.: The Friedrich Schiller University and the Max Planck Institute of Economics",
year = "2013",
language = "English",
series = "The Jena Economic Research Papers",
publisher = "The Friedrich Schiller University",
pages = "18",
type = "WorkingPaper",
institution = "The Friedrich Schiller University",

Cantner, U, Graf, H & Hinzmann, S 2013 'Policy induced innovation networks: the case of the German "Leading-Edge Cluster competition"' The Friedrich Schiller University , s. 18.

Policy induced innovation networks : the case of the German "Leading-Edge Cluster competition". / Cantner, Uwe; Graf, Holger; Hinzmann, Susanne.

The Friedrich Schiller University , 2013. s. 18.

Publikation: Working paperForskningpeer review

TY - UNPB

T1 - Policy induced innovation networks

T2 - the case of the German "Leading-Edge Cluster competition"

AU - Cantner, Uwe

AU - Graf, Holger

AU - Hinzmann, Susanne

N1 - Udg.: The Friedrich Schiller University and the Max Planck Institute of Economics

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Working paper

T3 - The Jena Economic Research Papers

SP - 18

BT - Policy induced innovation networks

PB - The Friedrich Schiller University

Cantner U, Graf H, Hinzmann S. Policy induced innovation networks: the case of the German "Leading-Edge Cluster competition". The Friedrich Schiller University . 2013, s. 18.