Ph.d.-studerende skal ikke udnyttes som billig arbejdskraft

Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatFormidling

Resumé

TidsskriftVidenskab.dk
StatusUdgivet - 17. aug. 2017

@article{69e129b034bd48e2ab15bcda3bab603e,
title = "Ph.d.-studerende skal ikke udnyttes som billig arbejdskraft",
abstract = "KOMMENTAR: P{\aa} landets universiteter k{\ae}mper ph.d.-studerende med at f{\aa} tid nok til deres forskning. Universiteterne bruger dem nemlig i h{\o}jere og h{\o}jere grad til at d{\ae}kke huller i undervisningsplanen – til skade for deres ph.d.-projekter.",
author = "Kolmos, {Hans J{\o}rn}",
year = "2017",
month = "8",
day = "17",
language = "Dansk",
journal = "Videnskab.dk",
issn = "1903-301X",
publisher = "Videnskab.dk",

Ph.d.-studerende skal ikke udnyttes som billig arbejdskraft. / Kolmos, Hans Jørn.

I: Videnskab.dk, 17.08.2017.

Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatFormidling

TY - JOUR

T1 - Ph.d.-studerende skal ikke udnyttes som billig arbejdskraft

AU - Kolmos, Hans Jørn

PY - 2017/8/17

Y1 - 2017/8/17

N2 - KOMMENTAR: På landets universiteter kæmper ph.d.-studerende med at få tid nok til deres forskning. Universiteterne bruger dem nemlig i højere og højere grad til at dække huller i undervisningsplanen – til skade for deres ph.d.-projekter.

AB - KOMMENTAR: På landets universiteter kæmper ph.d.-studerende med at få tid nok til deres forskning. Universiteterne bruger dem nemlig i højere og højere grad til at dække huller i undervisningsplanen – til skade for deres ph.d.-projekter.

M3 - Kommentar/debat

JO - Videnskab.dk