36 Downloads (Pure)

Resumé

Publikationsdato18. sep. 2018
StatusUdgivet - 18. sep. 2018
BegivenhedDanske Fag-, Forsknings- og Uddannelsesbibliotekers årsmøde 2018: Branding i en ny kultur - Hotel Legoland, Billund, Danmark
Varighed: 20. sep. 201821. sep. 2018

Konference

KonferenceDanske Fag-, Forsknings- og Uddannelsesbibliotekers årsmøde 2018
LokationHotel Legoland
LandDanmark
ByBillund
Periode20/09/201821/09/2018

Jacobsen, K. A., Bredahl, L., Shaghaei, N., & Husen, K. J. (2018). Ph.d.-café i Philoteket – Sæt i gang…. Poster session præsenteret på Danske Fag-, Forsknings- og Uddannelsesbibliotekers årsmøde 2018, Billund, Danmark.
Jacobsen, Katrine Astrup ; Bredahl, Lone ; Shaghaei, Najmeh ; Husen, Kamilla Jensen. / Ph.d.-café i Philoteket – Sæt i gang…. Poster session præsenteret på Danske Fag-, Forsknings- og Uddannelsesbibliotekers årsmøde 2018, Billund, Danmark.
@conference{83aed492cbc349b98b7caa92c7f7b58e,
title = "Ph.d.-caf{\'e} i Philoteket – S{\ae}t i gang…",
abstract = "I de senere {\aa}r er vidensdeling blevet vigtigere for universiteter med flere campusser. De er n{\o}dt til at identificere og implementere de mest effektive m{\aa}der, som kan skabe samarbejdende milj{\o}er, hvorved universitetets performance forbedres. Forskningsbiblioteker er en integreret del af og n{\ae}rmest et nervecenter p{\aa} mange universiteter, og derfor er vidensdeling en f{\ae}lles udfordring for b{\aa}de universiteter og deres biblioteker. Ph.d.-caf{\'e}en p{\aa} SDUB skal ses som et tilbud der muligg{\o}r vidensdeling mellem yngre forskere. I maj 2017 kunne vi p{\aa} Syddansk Universitetsbibliotek afholde den f{\o}rste ph.d.-caf{\'e} i Philoteket, et omr{\aa}de fortrinsvis for ph.d.-studerende. Den viden, som vi havde opn{\aa}et gennem vores unders{\o}gelse (interview med 12 ph.d.-studerende), er dermed blevet omsat til b{\aa}de events og et tilh{\o}rssted for SDU’s ph.d.-studerende.",
author = "Jacobsen, {Katrine Astrup} and Lone Bredahl and Najmeh Shaghaei and Husen, {Kamilla Jensen}",
year = "2018",
month = "9",
day = "18",
language = "Dansk",
note = "Danske Fag-, Forsknings- og Uddannelsesbibliotekers {\aa}rsm{\o}de 2018 : Branding i en ny kultur, DFFU {\aa}rsm{\o}de ; Conference date: 20-09-2018 Through 21-09-2018",

Jacobsen, KA, Bredahl, L, Shaghaei, N & Husen, KJ 2018, 'Ph.d.-café i Philoteket – Sæt i gang…' Danske Fag-, Forsknings- og Uddannelsesbibliotekers årsmøde 2018, Billund, Danmark, 20/09/2018 - 21/09/2018, .

Ph.d.-café i Philoteket – Sæt i gang…. / Jacobsen, Katrine Astrup; Bredahl, Lone; Shaghaei, Najmeh; Husen, Kamilla Jensen.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterFormidling

TY - CONF

T1 - Ph.d.-café i Philoteket – Sæt i gang…

AU - Jacobsen, Katrine Astrup

AU - Bredahl, Lone

AU - Shaghaei, Najmeh

AU - Husen, Kamilla Jensen

PY - 2018/9/18

Y1 - 2018/9/18

N2 - I de senere år er vidensdeling blevet vigtigere for universiteter med flere campusser. De er nødt til at identificere og implementere de mest effektive måder, som kan skabe samarbejdende miljøer, hvorved universitetets performance forbedres. Forskningsbiblioteker er en integreret del af og nærmest et nervecenter på mange universiteter, og derfor er vidensdeling en fælles udfordring for både universiteter og deres biblioteker. Ph.d.-caféen på SDUB skal ses som et tilbud der muliggør vidensdeling mellem yngre forskere. I maj 2017 kunne vi på Syddansk Universitetsbibliotek afholde den første ph.d.-café i Philoteket, et område fortrinsvis for ph.d.-studerende. Den viden, som vi havde opnået gennem vores undersøgelse (interview med 12 ph.d.-studerende), er dermed blevet omsat til både events og et tilhørssted for SDU’s ph.d.-studerende.

AB - I de senere år er vidensdeling blevet vigtigere for universiteter med flere campusser. De er nødt til at identificere og implementere de mest effektive måder, som kan skabe samarbejdende miljøer, hvorved universitetets performance forbedres. Forskningsbiblioteker er en integreret del af og nærmest et nervecenter på mange universiteter, og derfor er vidensdeling en fælles udfordring for både universiteter og deres biblioteker. Ph.d.-caféen på SDUB skal ses som et tilbud der muliggør vidensdeling mellem yngre forskere. I maj 2017 kunne vi på Syddansk Universitetsbibliotek afholde den første ph.d.-café i Philoteket, et område fortrinsvis for ph.d.-studerende. Den viden, som vi havde opnået gennem vores undersøgelse (interview med 12 ph.d.-studerende), er dermed blevet omsat til både events og et tilhørssted for SDU’s ph.d.-studerende.

M3 - Poster

Jacobsen KA, Bredahl L, Shaghaei N, Husen KJ. Ph.d.-café i Philoteket – Sæt i gang…. 2018. Poster session præsenteret på Danske Fag-, Forsknings- og Uddannelsesbibliotekers årsmøde 2018, Billund, Danmark.