54 Downloads (Pure)

Abstrakt

I de senere år er vidensdeling blevet vigtigere for universiteter med flere campusser. De er nødt til at identificere og implementere de mest effektive måder, som kan skabe samarbejdende miljøer, hvorved universitetets performance forbedres. Forskningsbiblioteker er en integreret del af og nærmest et nervecenter på mange universiteter, og derfor er vidensdeling en fælles udfordring for både universiteter og deres biblioteker.
Ph.d.-caféen på SDUB skal ses som et tilbud der muliggør vidensdeling mellem yngre forskere. I maj 2017 kunne vi på Syddansk Universitetsbibliotek afholde den første ph.d.-café i Philoteket, et område fortrinsvis for ph.d.-studerende. Den viden, som vi havde opnået gennem vores undersøgelse (interview med 12 ph.d.-studerende), er dermed blevet omsat til både events og et tilhørssted for SDU’s ph.d.-studerende.
Publikationsdato18. sep. 2018
StatusUdgivet - 18. sep. 2018
BegivenhedDanske Fag-, Forsknings- og Uddannelsesbibliotekers årsmøde 2018: Branding i en ny kultur - Hotel Legoland, Billund, Danmark
Varighed: 20. sep. 201821. sep. 2018