JH Ngu, Stig Borbjerg Laursen, YK Chin, L Laine, HR Dalton, IA Murray, M Schultz, NV Nadkarni, AJ Stanley

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2017
Antal sider1
StatusUdgivet - 2017
Begivenhed2017 Digestive Disease Week - McCormick Place, Chicago, USA
Varighed: 6. maj 20179. maj 2017

Konference

Konference2017 Digestive Disease Week
LokationMcCormick Place
LandUSA
ByChicago
Periode06/05/201709/05/2017

Ngu, JH., Laursen, S. B., Chin, YK., Laine, L., Dalton, HR., Murray, IA., ... Stanley, AJ. (2017). Performance of upper gastrointestinalPerformance of upper gastrointestinal bleeding risk assessment scores in variceal bleeding: a prospective international multicenter study. Poster session præsenteret på 2017 Digestive Disease Week, Chicago, USA.
Ngu, JH ; Laursen, Stig Borbjerg ; Chin, YK ; Laine, L ; Dalton, HR ; Murray, IA ; Schultz, M ; Nadkarni, NV ; Stanley, AJ. / Performance of upper gastrointestinalPerformance of upper gastrointestinal bleeding risk assessment scores in variceal bleeding: a prospective international multicenter study. Poster session præsenteret på 2017 Digestive Disease Week, Chicago, USA.1 s.
@conference{6b17544633214581842efced19774d69,
title = "Performance of upper gastrointestinalPerformance of upper gastrointestinal bleeding risk assessment scores in variceal bleeding: a prospective international multicenter study",
author = "JH Ngu and Laursen, {Stig Borbjerg} and YK Chin and L Laine and HR Dalton and IA Murray and M Schultz and NV Nadkarni and AJ Stanley",
year = "2017",
language = "English",
note = "2017 Digestive Disease Week, DDW 2017 ; Conference date: 06-05-2017 Through 09-05-2017",

Ngu, JH, Laursen, SB, Chin, YK, Laine, L, Dalton, HR, Murray, IA, Schultz, M, Nadkarni, NV & Stanley, AJ 2017, 'Performance of upper gastrointestinalPerformance of upper gastrointestinal bleeding risk assessment scores in variceal bleeding: a prospective international multicenter study' 2017 Digestive Disease Week, Chicago, USA, 06/05/2017 - 09/05/2017, .

Performance of upper gastrointestinalPerformance of upper gastrointestinal bleeding risk assessment scores in variceal bleeding: a prospective international multicenter study. / Ngu, JH; Laursen, Stig Borbjerg; Chin, YK; Laine, L; Dalton, HR; Murray, IA; Schultz, M; Nadkarni, NV; Stanley, AJ.

2017. Poster session præsenteret på 2017 Digestive Disease Week, Chicago, USA.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPosterForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Performance of upper gastrointestinalPerformance of upper gastrointestinal bleeding risk assessment scores in variceal bleeding: a prospective international multicenter study

AU - Ngu, JH

AU - Laursen, Stig Borbjerg

AU - Chin, YK

AU - Laine, L

AU - Dalton, HR

AU - Murray, IA

AU - Schultz, M

AU - Nadkarni, NV

AU - Stanley, AJ

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Poster

Ngu JH, Laursen SB, Chin YK, Laine L, Dalton HR, Murray IA et al. Performance of upper gastrointestinalPerformance of upper gastrointestinal bleeding risk assessment scores in variceal bleeding: a prospective international multicenter study. 2017. Poster session præsenteret på 2017 Digestive Disease Week, Chicago, USA.