Geir Storvik, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Institut for Statistik og Demografi

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

OriginalsprogUdefineret/Ukendt
Udgivelses stedOdense
ForlagInstitut for Statistik og Demografi, Syddansk Universsitet
StatusUdgivet - 2000
NavnResearch Report, 32

Storvik, G., & Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Institut for Statistik og Demografi (2000). Particle filters in state space models with the presence of unknown static parameters YYYY No org found YYY. Odense: Institut for Statistik og Demografi, Syddansk Universsitet. Research Report, 32
Storvik, Geir ; Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Institut for Statistik og Demografi. / Particle filters in state space models with the presence of unknown static parameters YYYY No org found YYY. Odense : Institut for Statistik og Demografi, Syddansk Universsitet, 2000. (Research Report, 32).
@book{cba0f0f06fce11db81a9000ea68e967b,
title = "Particle filters in state space models with the presence of unknown static parameters YYYY No org found YYY",
author = "Geir Storvik and {Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Institut for Statistik og Demografi}",
year = "2000",
language = "Udefineret/Ukendt",
series = "Research Report, 32",
publisher = "Institut for Statistik og Demografi, Syddansk Universsitet",

Storvik, G & Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Institut for Statistik og Demografi 2000, Particle filters in state space models with the presence of unknown static parameters YYYY No org found YYY. Research Report, 32, Institut for Statistik og Demografi, Syddansk Universsitet, Odense.

Particle filters in state space models with the presence of unknown static parameters YYYY No org found YYY. / Storvik, Geir; Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Institut for Statistik og Demografi.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Particle filters in state space models with the presence of unknown static parameters YYYY No org found YYY

AU - Storvik, Geir

AU - Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Institut for Statistik og Demografi, null

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Bog

T3 - Research Report, 32

BT - Particle filters in state space models with the presence of unknown static parameters YYYY No org found YYY

PB - Institut for Statistik og Demografi, Syddansk Universsitet

CY - Odense

Storvik G, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Institut for Statistik og Demografi. Particle filters in state space models with the presence of unknown static parameters YYYY No org found YYY. Odense: Institut for Statistik og Demografi, Syddansk Universsitet, 2000. (Research Report, 32).