Oversættelse til dansk af spørgeskemaet ‘Chronic disease'

Rapport til Komiteen for Sundhedsoplysning

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedSyddansk Universitet
ForlagCAST - Center for Anvendt Sundhedstjenesteforskning og Teknologivurdering, SDU
StatusUdgivet - 2007

Gudex, C. (2007). Oversættelse til dansk af spørgeskemaet ‘Chronic disease': Rapport til Komiteen for Sundhedsoplysning. Syddansk Universitet: CAST - Center for Anvendt Sundhedstjenesteforskning og Teknologivurdering, SDU.
Gudex, Claire. / Oversættelse til dansk af spørgeskemaet ‘Chronic disease' : Rapport til Komiteen for Sundhedsoplysning. Syddansk Universitet : CAST - Center for Anvendt Sundhedstjenesteforskning og Teknologivurdering, SDU, 2007.
@book{0dc99f20d98411dc860c000ea68e967b,
title = "Overs{\ae}ttelse til dansk af sp{\o}rgeskemaet ‘Chronic disease': Rapport til Komiteen for Sundhedsoplysning",
author = "Claire Gudex",
year = "2007",
language = "Dansk",
publisher = "CAST - Center for Anvendt Sundhedstjenesteforskning og Teknologivurdering, SDU",

Gudex, C 2007, Oversættelse til dansk af spørgeskemaet ‘Chronic disease': Rapport til Komiteen for Sundhedsoplysning. CAST - Center for Anvendt Sundhedstjenesteforskning og Teknologivurdering, SDU, Syddansk Universitet.

Oversættelse til dansk af spørgeskemaet ‘Chronic disease' : Rapport til Komiteen for Sundhedsoplysning. / Gudex, Claire.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Oversættelse til dansk af spørgeskemaet ‘Chronic disease'

T2 - Rapport til Komiteen for Sundhedsoplysning

AU - Gudex, Claire

PY - 2007

Y1 - 2007

M3 - Rapport

BT - Oversættelse til dansk af spørgeskemaet ‘Chronic disease'

PB - CAST - Center for Anvendt Sundhedstjenesteforskning og Teknologivurdering, SDU

CY - Syddansk Universitet

Gudex C. Oversættelse til dansk af spørgeskemaet ‘Chronic disease': Rapport til Komiteen for Sundhedsoplysning. Syddansk Universitet: CAST - Center for Anvendt Sundhedstjenesteforskning og Teknologivurdering, SDU, 2007.