Overgange og udviklinger

To skriveres transition mellem gymnasium og universitet i fagene dansk og fysik

Søren Nygaard Drejer

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet
StatusUdgivet - 2018

Drejer, S. N. (2018). Overgange og udviklinger: To skriveres transition mellem gymnasium og universitet i fagene dansk og fysik. Odense: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet.
Drejer, Søren Nygaard. / Overgange og udviklinger : To skriveres transition mellem gymnasium og universitet i fagene dansk og fysik. Odense : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2018.
@phdthesis{e890b4a8ec3d43618d6bdd6281148d38,
title = "Overgange og udviklinger: To skriveres transition mellem gymnasium og universitet i fagene dansk og fysik",
author = "Drejer, {S{\o}ren Nygaard}",
year = "2018",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet",

Drejer, SN 2018, Overgange og udviklinger: To skriveres transition mellem gymnasium og universitet i fagene dansk og fysik. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, Odense.

Overgange og udviklinger : To skriveres transition mellem gymnasium og universitet i fagene dansk og fysik. / Drejer, Søren Nygaard.

Odense : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2018.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Overgange og udviklinger

T2 - To skriveres transition mellem gymnasium og universitet i fagene dansk og fysik

AU - Drejer, Søren Nygaard

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Overgange og udviklinger

PB - Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet

CY - Odense

Drejer SN. Overgange og udviklinger: To skriveres transition mellem gymnasium og universitet i fagene dansk og fysik. Odense: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2018.