Organizational dimensions of business model innovation

The case of the European postal industry

Marcel Bogers, Kristian J. Sund, Juan Andrei Villarroel

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelProceedings of the 22nd Innovation Product Development Management Conference : Improving Competitiveness with Innovation and Product Development
ForlagEuropean Institute for Advanced Studies in Management
Publikationsdato2015
StatusUdgivet - 2015
Begivenhed22nd Innovation and Product Development Management Conference: Improving Competitiveness with Innovation and Product Development - Copenhagen Business School, Copenhagen, Danmark
Varighed: 14. jun. 201516. jun. 2015

Konference

Konference22nd Innovation and Product Development Management Conference
LokationCopenhagen Business School
LandDanmark
ByCopenhagen
Periode14/06/201516/06/2015
NavnInternational Product Development Management Conference
ISSN1998-7374

Bogers, M., Sund, K. J., & Villarroel, J. A. (2015). Organizational dimensions of business model innovation: The case of the European postal industry. I Proceedings of the 22nd Innovation Product Development Management Conference: Improving Competitiveness with Innovation and Product Development European Institute for Advanced Studies in Management. International Product Development Management Conference
Bogers, Marcel ; Sund, Kristian J. ; Villarroel, Juan Andrei. / Organizational dimensions of business model innovation : The case of the European postal industry. Proceedings of the 22nd Innovation Product Development Management Conference: Improving Competitiveness with Innovation and Product Development. European Institute for Advanced Studies in Management, 2015. (International Product Development Management Conference).
@inproceedings{5c28ec6dbdc34bfcb76946fa70dac3d9,
title = "Organizational dimensions of business model innovation: The case of the European postal industry",
author = "Marcel Bogers and Sund, {Kristian J.} and Villarroel, {Juan Andrei}",
year = "2015",
language = "English",
booktitle = "Proceedings of the 22nd Innovation Product Development Management Conference",
publisher = "European Institute for Advanced Studies in Management",

Bogers, M, Sund, KJ & Villarroel, JA 2015, Organizational dimensions of business model innovation: The case of the European postal industry. i Proceedings of the 22nd Innovation Product Development Management Conference: Improving Competitiveness with Innovation and Product Development. European Institute for Advanced Studies in Management, International Product Development Management Conference, 22nd Innovation and Product Development Management Conference, Copenhagen, Danmark, 14/06/2015.

Organizational dimensions of business model innovation : The case of the European postal industry. / Bogers, Marcel; Sund, Kristian J.; Villarroel, Juan Andrei.

TY - GEN

T1 - Organizational dimensions of business model innovation

T2 - The case of the European postal industry

AU - Bogers, Marcel

AU - Sund, Kristian J.

AU - Villarroel, Juan Andrei

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Article in proceedings

BT - Proceedings of the 22nd Innovation Product Development Management Conference

PB - European Institute for Advanced Studies in Management

Bogers M, Sund KJ, Villarroel JA. Organizational dimensions of business model innovation: The case of the European postal industry. I Proceedings of the 22nd Innovation Product Development Management Conference: Improving Competitiveness with Innovation and Product Development. European Institute for Advanced Studies in Management. 2015. (International Product Development Management Conference).