Organisational Cognition: What It Is and How It Works

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelEURAM Conference Proceedings
ForlagEuropean Academy of Management
Publikationsdato2016
StatusUdgivet - 2016
Begivenhed16th Annual Conference of the European Academy of Management: Manageable Cooperation? - Université Paris-Est Créteil Val de Marne, Paris, Frankrig
Varighed: 31. maj 20164. jun. 2016

Konference

Konference16th Annual Conference of the European Academy of Management
LokationUniversité Paris-Est Créteil Val de Marne
LandFrankrig
ByParis
Periode31/05/201604/06/2016

Secchi, D., & Cowley, S. (2016). Organisational Cognition: What It Is and How It Works. I EURAM Conference Proceedings European Academy of Management.
Secchi, Davide ; Cowley, Stephen. / Organisational Cognition : What It Is and How It Works. EURAM Conference Proceedings. European Academy of Management, 2016.
@inproceedings{6e051e10ec1246c4934b6497fc04c121,
title = "Organisational Cognition: What It Is and How It Works",
author = "Davide Secchi and Stephen Cowley",
year = "2016",
language = "English",
booktitle = "EURAM Conference Proceedings",
publisher = "European Academy of Management",
address = "United Kingdom",

Secchi, D & Cowley, S 2016, Organisational Cognition: What It Is and How It Works. i EURAM Conference Proceedings. European Academy of Management, 16th Annual Conference of the European Academy of Management, Paris, Frankrig, 31/05/2016.

Organisational Cognition : What It Is and How It Works. / Secchi, Davide; Cowley, Stephen.

EURAM Conference Proceedings. European Academy of Management, 2016.

TY - GEN

T1 - Organisational Cognition

T2 - What It Is and How It Works

AU - Secchi, Davide