Ciprian Cimpan, Marianne Rothmann, Henrik Wenzel

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdatojul. 2015
Antal sider1
StatusUdgivet - jul. 2015
Begivenhed7th Biennial Conference of the International Society for Industrial Ecology: Taking Stock of Industrial Ecology - University of Surrey, Guildford, Storbritannien
Varighed: 7. jul. 201510. jul. 2015

Konference

Konference7th Biennial Conference of the International Society for Industrial Ecology
LokationUniversity of Surrey
LandStorbritannien
ByGuildford
Periode07/07/201510/07/2015

Cimpan, C., Rothmann, M., & Wenzel, H. (2015). Optimization of resource recovery from MSW by combining source separation and central sorting: a case study for Funen, Denmark. Abstract fra 7th Biennial Conference of the International Society for Industrial Ecology, Guildford, Storbritannien.
Cimpan, Ciprian ; Rothmann, Marianne ; Wenzel, Henrik. / Optimization of resource recovery from MSW by combining source separation and central sorting : a case study for Funen, Denmark. Abstract fra 7th Biennial Conference of the International Society for Industrial Ecology, Guildford, Storbritannien.1 s.
@conference{f56826fe52e140bcb2dde7872d24fcbe,
title = "Optimization of resource recovery from MSW by combining source separation and central sorting: a case study for Funen, Denmark",
author = "Ciprian Cimpan and Marianne Rothmann and Henrik Wenzel",
year = "2015",
month = "7",
language = "English",
note = "7th Biennial Conference of the International Society for Industrial Ecology : Taking Stock of Industrial Ecology, ISIE ; Conference date: 07-07-2015 Through 10-07-2015",

Cimpan, C, Rothmann, M & Wenzel, H 2015, 'Optimization of resource recovery from MSW by combining source separation and central sorting: a case study for Funen, Denmark', 7th Biennial Conference of the International Society for Industrial Ecology, Guildford, Storbritannien, 07/07/2015 - 10/07/2015.

Optimization of resource recovery from MSW by combining source separation and central sorting : a case study for Funen, Denmark. / Cimpan, Ciprian; Rothmann, Marianne; Wenzel, Henrik.

TY - ABST

T1 - Optimization of resource recovery from MSW by combining source separation and central sorting

T2 - a case study for Funen, Denmark

AU - Cimpan, Ciprian

AU - Rothmann, Marianne

AU - Wenzel, Henrik

PY - 2015/7

Y1 - 2015/7

M3 - Conference abstract for conference

Cimpan C, Rothmann M, Wenzel H. Optimization of resource recovery from MSW by combining source separation and central sorting: a case study for Funen, Denmark. 2015. Abstract fra 7th Biennial Conference of the International Society for Industrial Ecology, Guildford, Storbritannien.