L. Dybkjær, N.O. Bernsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelSpecial Double Issue on Best Practice in Spoken Language Dialogue Systems Engineering
RedaktørerJ. v. Kuppevelt, U. Heid, H., Kamp
ForlagCambridge University Press
Publikationsdato2000
StatusUdgivet - 2000
NavnNatural Language Engineering
ISSN1351-3249

Dybkjær, L., & Bernsen, N. O. (2000). Optimising the usability of spoken language dialogue systems YYYY No org found YYY. I J. V. Kuppevelt, U. Heid, & H. . Kamp (red.), Special Double Issue on Best Practice in Spoken Language Dialogue Systems Engineering Cambridge University Press. Natural Language Engineering
Dybkjær, L. ; Bernsen, N.O. / Optimising the usability of spoken language dialogue systems YYYY No org found YYY. Special Double Issue on Best Practice in Spoken Language Dialogue Systems Engineering. red. / J. v. Kuppevelt ; U. Heid ; H., Kamp. Cambridge University Press, 2000. (Natural Language Engineering).
@inbook{7c57a920ba9711dc9626000ea68e967b,
title = "Optimising the usability of spoken language dialogue systems YYYY No org found YYY",
author = "L. Dybkj{\ae}r and N.O. Bernsen",
year = "2000",
language = "English",
editor = "Kuppevelt, {J. v.} and U. Heid and H., Kamp",
booktitle = "Special Double Issue on Best Practice in Spoken Language Dialogue Systems Engineering",
publisher = "Cambridge University Press",
address = "United Kingdom",

Dybkjær, L & Bernsen, NO 2000, Optimising the usability of spoken language dialogue systems YYYY No org found YYY. i JV Kuppevelt, U Heid & H Kamp (red), Special Double Issue on Best Practice in Spoken Language Dialogue Systems Engineering. Cambridge University Press, Natural Language Engineering.

Optimising the usability of spoken language dialogue systems YYYY No org found YYY. / Dybkjær, L.; Bernsen, N.O.

Special Double Issue on Best Practice in Spoken Language Dialogue Systems Engineering. red. / J. v. Kuppevelt; U. Heid; H., Kamp. Cambridge University Press, 2000. (Natural Language Engineering).

TY - CHAP

T1 - Optimising the usability of spoken language dialogue systems YYYY No org found YYY

AU - Dybkjær, L.

AU - Bernsen, N.O.

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Book chapter

BT - Special Double Issue on Best Practice in Spoken Language Dialogue Systems Engineering

A2 - Kuppevelt, J. v.

A2 - Heid, U.

A2 - Kamp, H.,

PB - Cambridge University Press

Dybkjær L, Bernsen NO. Optimising the usability of spoken language dialogue systems YYYY No org found YYY. I Kuppevelt JV, Heid U, Kamp H, red., Special Double Issue on Best Practice in Spoken Language Dialogue Systems Engineering. Cambridge University Press. 2000. (Natural Language Engineering).