Operations space diagram for ECRH and ECCD in JET and ITER (poster)

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelBook of abstracts
Antal sider35
Udgivelses stedAix-en-Provence
ForlagConference Committee
Publikationsdato2002
StatusUdgivet - 2002
Udgivet eksterntJa
Begivenhed12th Joint Workshop on Electron Cyclotron Emission and Electron Cyclotron Resonance Heating - Aix-en-Provence, Frankrig
Varighed: 13. maj 200216. maj 2002

Workshop

Workshop12th Joint Workshop on Electron Cyclotron Emission and Electron Cyclotron Resonance Heating
LandFrankrig
ByAix-en-Provence
Periode13/05/200216/05/2002

Bindslev, H. (2002). Operations space diagram for ECRH and ECCD in JET and ITER (poster). I Book of abstracts Aix-en-Provence: Conference Committee.
Bindslev, Henrik. / Operations space diagram for ECRH and ECCD in JET and ITER (poster). Book of abstracts. Aix-en-Provence : Conference Committee, 2002.
@inbook{905e58b9ce714120ba082f97a876761a,
title = "Operations space diagram for ECRH and ECCD in JET and ITER (poster)",
author = "Henrik Bindslev",
year = "2002",
language = "English",
booktitle = "Book of abstracts",
publisher = "Conference Committee",

Bindslev, H 2002, Operations space diagram for ECRH and ECCD in JET and ITER (poster). i Book of abstracts. Conference Committee, Aix-en-Provence, 12th Joint Workshop on Electron Cyclotron Emission and Electron Cyclotron Resonance Heating, Aix-en-Provence, Frankrig, 13/05/2002.

Operations space diagram for ECRH and ECCD in JET and ITER (poster). / Bindslev, Henrik.

Book of abstracts. Aix-en-Provence : Conference Committee, 2002.

TY - ABST

T1 - Operations space diagram for ECRH and ECCD in JET and ITER (poster)

AU - Bindslev, Henrik

PY - 2002