Om x-klassen YYYY No org found YYY

Jens Dolin

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

TitelAt Lære Fysik : Et studium i gymnasieelevers læreprocesser i fysik
RedaktørerJens Dolin, Verner Schilling
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagUndervisningsministeriet
Publikationsdato2002
Sider24-51
StatusUdgivet - 2002
NavnUddannelsesstyrelsens temahæfteserie
Nummer19

Dolin, J. (2002). Om x-klassen YYYY No org found YYY. I J. Dolin, & V. Schilling (red.), At Lære Fysik: Et studium i gymnasieelevers læreprocesser i fysik (s. 24-51). København: Undervisningsministeriet. Uddannelsesstyrelsens temahæfteserie, Nr. 19
Dolin, Jens. / Om x-klassen YYYY No org found YYY. At Lære Fysik: Et studium i gymnasieelevers læreprocesser i fysik. red. / Jens Dolin ; Verner Schilling. København : Undervisningsministeriet, 2002. s. 24-51 (Uddannelsesstyrelsens temahæfteserie; Nr. 19).
@inbook{66806c80ba9811dc9626000ea68e967b,
title = "Om x-klassen YYYY No org found YYY",
author = "Jens Dolin",
year = "2002",
language = "Dansk",
pages = "24--51",
editor = "Jens Dolin and Verner Schilling",
booktitle = "At L{\ae}re Fysik",
publisher = "Undervisningsministeriet",

Dolin, J 2002, Om x-klassen YYYY No org found YYY. i J Dolin & V Schilling (red), At Lære Fysik: Et studium i gymnasieelevers læreprocesser i fysik. Undervisningsministeriet, København, Uddannelsesstyrelsens temahæfteserie, nr. 19, s. 24-51.

Om x-klassen YYYY No org found YYY. / Dolin, Jens.

At Lære Fysik: Et studium i gymnasieelevers læreprocesser i fysik. red. / Jens Dolin; Verner Schilling. København : Undervisningsministeriet, 2002. s. 24-51 (Uddannelsesstyrelsens temahæfteserie; Nr. 19).

TY - CHAP

T1 - Om x-klassen YYYY No org found YYY

AU - Dolin, Jens

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 24

EP - 51

BT - At Lære Fysik

A2 - Dolin, Jens

A2 - Schilling, Verner

PB - Undervisningsministeriet

CY - København

Dolin J. Om x-klassen YYYY No org found YYY. I Dolin J, Schilling V, red., At Lære Fysik: Et studium i gymnasieelevers læreprocesser i fysik. København: Undervisningsministeriet. 2002. s. 24-51. (Uddannelsesstyrelsens temahæfteserie; Nr. 19).