Offentlige-frivillige partnerskaber omkring børn og fysisk aktivitet

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedSyddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik
ForlagSyddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik
Vol/bind1
Udgave1
Antal sider90
ISBN (Trykt)978-87-90923-99-0
StatusUdgivet - 2008

Emneord

• Partnerskaber, idræt, sundhed, frivillige foreninger

Høyer-Kruse, J., Thøgersen, M. L., Støckel, J. T., & Ibsen, B. (2008). Offentlige-frivillige partnerskaber omkring børn og fysisk aktivitet. (1 udg.) Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik: Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik.
Høyer-Kruse, Jens ; Thøgersen, Malene Ladegaard ; Støckel, Jan Toftegaard ; Ibsen, Bjarne. / Offentlige-frivillige partnerskaber omkring børn og fysisk aktivitet. 1 udg. Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik : Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik, 2008. 90 s.
@book{1fb98c70e63211dd990c000ea68e967b,
title = "Offentlige-frivillige partnerskaber omkring b{\o}rn og fysisk aktivitet",
keywords = "Partnerskaber, idr{\ae}t, sundhed, frivillige foreninger",
author = "Jens H{\o}yer-Kruse and Th{\o}gersen, {Malene Ladegaard} and St{\o}ckel, {Jan Toftegaard} and Bjarne Ibsen",
year = "2008",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-90923-99-0",
volume = "1",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Idr{\ae}t og Biomekanik",
edition = "1",

Høyer-Kruse, J, Thøgersen, ML, Støckel, JT & Ibsen, B 2008, Offentlige-frivillige partnerskaber omkring børn og fysisk aktivitet. bind 1, 1 udg, Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik, Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik.

Offentlige-frivillige partnerskaber omkring børn og fysisk aktivitet. / Høyer-Kruse, Jens; Thøgersen, Malene Ladegaard; Støckel, Jan Toftegaard; Ibsen, Bjarne.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Offentlige-frivillige partnerskaber omkring børn og fysisk aktivitet

AU - Høyer-Kruse, Jens

AU - Thøgersen, Malene Ladegaard

AU - Støckel, Jan Toftegaard

AU - Ibsen, Bjarne

PY - 2008

Y1 - 2008

KW - Partnerskaber, idræt, sundhed, frivillige foreninger

M3 - Rapport

SN - 978-87-90923-99-0

VL - 1

BT - Offentlige-frivillige partnerskaber omkring børn og fysisk aktivitet

PB - Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik

CY - Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik

Høyer-Kruse J, Thøgersen ML, Støckel JT, Ibsen B. Offentlige-frivillige partnerskaber omkring børn og fysisk aktivitet. 1 udg. Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik: Syddansk Universitet. Institut for Idræt og Biomekanik, 2008. 90 s.