Odense Child Trauma Screening: Kodningsmanual

Antal sider36
ISBN (Trykt)9788793669093
StatusUdgivet - jun. 2018

Schandorph Løkkegaard, S., Elmose, M., Eriksen, S. B., & Elklit, A. (2018). Odense Child Trauma Screening: Kodningsmanual. Videnscenter for Psykotraumatologi: Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi.
Schandorph Løkkegaard, Sille ; Elmose, Mette ; Eriksen, Sara Bek ; Elklit, Ask. / Odense Child Trauma Screening : Kodningsmanual. Videnscenter for Psykotraumatologi : Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi, 2018. 36 s.
@book{0d0105e0facb4ec58a441a5edd062e3c,
title = "Odense Child Trauma Screening: Kodningsmanual",
author = "{Schandorph L{\o}kkegaard}, Sille and Mette Elmose and Eriksen, {Sara Bek} and Ask Elklit",
year = "2018",
month = "6",
language = "Dansk",
isbn = "9788793669093",
publisher = "Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi",

Schandorph Løkkegaard, S, Elmose, M, Eriksen, SB & Elklit, A 2018, Odense Child Trauma Screening: Kodningsmanual. Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi, Videnscenter for Psykotraumatologi.

Odense Child Trauma Screening : Kodningsmanual. / Schandorph Løkkegaard, Sille; Elmose, Mette; Eriksen, Sara Bek; Elklit, Ask.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Odense Child Trauma Screening

T2 - Kodningsmanual

AU - Schandorph Løkkegaard, Sille

AU - Elmose, Mette

AU - Eriksen, Sara Bek

AU - Elklit, Ask

PY - 2018/6

Y1 - 2018/6

M3 - Rapport

SN - 9788793669093

BT - Odense Child Trauma Screening

PB - Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi

CY - Videnscenter for Psykotraumatologi

Schandorph Løkkegaard S, Elmose M, Eriksen SB, Elklit A. Odense Child Trauma Screening: Kodningsmanual. Videnscenter for Psykotraumatologi: Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi, 2018. 36 s.