Nye veje til svømmeundervisning i skolen - Alle skal lære at svømme

Åbent vand

Stephan Emil Junggren, Lise Sohl Jeppesen, Lisbeth Runge Larsen, Kurt Lüders, Thomas Skovgaard

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Resumé

Udgivelses stedOdense
ForlagDansk Svømmeunion
Antal sider44
ISBN (Elektronisk)978-87-93704-06-0
StatusUdgivet - 4. maj 2018

Emneord

• svømning
  • Svømmeduelighed
  • Skolesvømning
  • Åbent Vand
  • Open water
  • livredning

Junggren, S. E., Jeppesen, L. S., Runge Larsen, L., Lüders, K., & Skovgaard, T. (2018). Nye veje til svømmeundervisning i skolen - Alle skal lære at svømme: Åbent vand. Odense: Dansk Svømmeunion.
Junggren, Stephan Emil ; Jeppesen, Lise Sohl ; Runge Larsen, Lisbeth ; Lüders, Kurt ; Skovgaard, Thomas. / Nye veje til svømmeundervisning i skolen - Alle skal lære at svømme : Åbent vand. Odense : Dansk Svømmeunion, 2018. 44 s.
@book{e864009564894e448008e268f3258d9f,
title = "Nye veje til sv{\o}mmeundervisning i skolen - Alle skal l{\ae}re at sv{\o}mme: {\AA}bent vand",
abstract = "Denne rapport indg{\aa}r i en serie p{\aa} i alt 10 udgivelser, som hver is{\ae}r belyser forskellige aspekter af Alle skal l{\ae}re at sv{\o}mme og grundskolens sv{\o}mmeundervisning mere generelt. Alle udgivelser er tilg{\ae}ngelige p{\aa} allesv{\o}mmer.dk.Denne delrapport har s{\ae}rligt fokus p{\aa} at pr{\ae}sentere begrundelser og muligheder for at arbejde med skolesv{\o}mning i {\aa}bent vand. I den forbindelse inddrages oplevelser og observationer fra konkrete sv{\o}mmeforl{\o}b i {\aa}bent vand, bl.a. i partnerskab med lokale ak- t{\o}rer som sv{\o}mmeklubber, sejl- og roklubber eller lo- kale redningstjenester.Ambitionen er, at denne og de {\o}vrige rapporter kan tjene som opl{\ae}g og inspiration til udvikling af grundskolens sv{\o}mmeundervisning. Resultaterne fra evalueringen sigter mod at v{\ae}re relevante og brugbare for de undervisere, som st{\aa}r med det daglige ansvar for at gennemf{\o}re og nyt{\ae}nke skolens sv{\o}mmeundervisning.",
keywords = "sv{\o}mning, Sv{\o}mmeduelighed, Skolesv{\o}mning, {\AA}bent Vand, Open water, livredning",
author = "Junggren, {Stephan Emil} and Jeppesen, {Lise Sohl} and {Runge Larsen}, Lisbeth and Kurt L{\"u}ders and Thomas Skovgaard",
year = "2018",
month = "5",
day = "4",
language = "Dansk",
publisher = "Dansk Sv{\o}mmeunion",

Junggren, SE, Jeppesen, LS, Runge Larsen, L, Lüders, K & Skovgaard, T 2018, Nye veje til svømmeundervisning i skolen - Alle skal lære at svømme: Åbent vand. Dansk Svømmeunion, Odense.

Nye veje til svømmeundervisning i skolen - Alle skal lære at svømme : Åbent vand. / Junggren, Stephan Emil; Jeppesen, Lise Sohl; Runge Larsen, Lisbeth ; Lüders, Kurt; Skovgaard, Thomas.

Odense : Dansk Svømmeunion, 2018. 44 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Nye veje til svømmeundervisning i skolen - Alle skal lære at svømme

T2 - Åbent vand

AU - Junggren, Stephan Emil

AU - Jeppesen, Lise Sohl

AU - Runge Larsen, Lisbeth

AU - Lüders, Kurt

AU - Skovgaard, Thomas

PY - 2018/5/4

Y1 - 2018/5/4

N2 - Denne rapport indgår i en serie på i alt 10 udgivelser, som hver især belyser forskellige aspekter af Alle skal lære at svømme og grundskolens svømmeundervisning mere generelt. Alle udgivelser er tilgængelige på allesvømmer.dk.Denne delrapport har særligt fokus på at præsentere begrundelser og muligheder for at arbejde med skolesvømning i åbent vand. I den forbindelse inddrages oplevelser og observationer fra konkrete svømmeforløb i åbent vand, bl.a. i partnerskab med lokale ak- tører som svømmeklubber, sejl- og roklubber eller lo- kale redningstjenester.Ambitionen er, at denne og de øvrige rapporter kan tjene som oplæg og inspiration til udvikling af grundskolens svømmeundervisning. Resultaterne fra evalueringen sigter mod at være relevante og brugbare for de undervisere, som står med det daglige ansvar for at gennemføre og nytænke skolens svømmeundervisning.

AB - Denne rapport indgår i en serie på i alt 10 udgivelser, som hver især belyser forskellige aspekter af Alle skal lære at svømme og grundskolens svømmeundervisning mere generelt. Alle udgivelser er tilgængelige på allesvømmer.dk.Denne delrapport har særligt fokus på at præsentere begrundelser og muligheder for at arbejde med skolesvømning i åbent vand. I den forbindelse inddrages oplevelser og observationer fra konkrete svømmeforløb i åbent vand, bl.a. i partnerskab med lokale ak- tører som svømmeklubber, sejl- og roklubber eller lo- kale redningstjenester.Ambitionen er, at denne og de øvrige rapporter kan tjene som oplæg og inspiration til udvikling af grundskolens svømmeundervisning. Resultaterne fra evalueringen sigter mod at være relevante og brugbare for de undervisere, som står med det daglige ansvar for at gennemføre og nytænke skolens svømmeundervisning.

KW - svømning

KW - Svømmeduelighed

KW - Skolesvømning

KW - Åbent Vand

KW - Open water

KW - livredning

M3 - Rapport

BT - Nye veje til svømmeundervisning i skolen - Alle skal lære at svømme

PB - Dansk Svømmeunion

CY - Odense

Junggren SE, Jeppesen LS, Runge Larsen L, Lüders K, Skovgaard T. Nye veje til svømmeundervisning i skolen - Alle skal lære at svømme: Åbent vand. Odense: Dansk Svømmeunion, 2018. 44 s.