Nye veje til svømmeundervisning i skolen - Alle skal lære at svømme: Åbent vand

Stephan Emil Junggren, Lise Sohl Jeppesen, Lisbeth Runge Larsen, Kurt Lüders, Thomas Skovgaard

Publikation: Bog/rapportRapportFormidling

Abstrakt

Denne rapport indgår i en serie på i alt 10 udgivelser, som hver især belyser forskellige aspekter af Alle skal lære at svømme og grundskolens svømmeundervisning mere generelt. Alle udgivelser er tilgængelige på allesvømmer.dk.
Denne delrapport har særligt fokus på at præsentere begrundelser og muligheder for at arbejde med skolesvømning i åbent vand. I den forbindelse inddrages oplevelser og observationer fra konkrete svømmeforløb i åbent vand, bl.a. i partnerskab med lokale ak- tører som svømmeklubber, sejl- og roklubber eller lo- kale redningstjenester.Ambitionen er, at denne og de øvrige rapporter kan tjene som oplæg og inspiration til udvikling af grundskolens svømmeundervisning. Resultaterne fra evalueringen sigter mod at være relevante og brugbare for de undervisere, som står med det daglige ansvar for at gennemføre og nytænke skolens svømmeundervisning.
UdgivelsesstedOdense
ForlagDansk Svømmeunion