Nye veje til svømmeundervisning i skolen - Alle skal lære at svømme

Svømmeduelighed og elevernes oplevelse af læring

Lisbeth Runge Larsen, Sofie Koch, Lise Sohl Jeppesen, Kurt Lüders, Thomas Skovgaard

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Resumé

Udgivelses stedOdense
ForlagDansk Svømmeunion
Antal sider32
ISBN (Elektronisk)978-87-93704-05-3
StatusUdgivet - 1. jun. 2018

Emneord

• svømning
  • svømmeduelighed
  • skolesvømning
  • læring
  • svømmetest
  • børnesvømning

@book{7e764be9f1564e0eabce759cc42a3e01,
title = "Nye veje til sv{\o}mmeundervisning i skolen - Alle skal l{\ae}re at sv{\o}mme: Sv{\o}mmeduelighed og elevernes oplevelse af l{\ae}ring",
abstract = "Denne rapport indg{\aa}r i en serie p{\aa} i alt 10 udgivelser, som hver is{\ae}r belyser forskellige aspekter af Alle skal l{\ae}re at sv{\o}mme og grundskolens sv{\o}mmeundervisning mere generelt. Alle udgivelser er tilg{\ae}ngelige p{\aa} allesv{\o}mmer.dk.Denne delrapport har s{\ae}rligt fokus p{\aa} at pr{\ae}sentere resultaterne vedr{\o}rende sv{\o}mmeduelighed og elevernes oplevelse af l{\ae}ring. Ambitionen er, at denne og de {\o}vrige rapporter kan tjene som opl{\ae}g og inspiration til udvikling af grundskolens sv{\o}mmeundervisning. Resultaterne fra evalueringen sigter mod at v{\ae}re relevante og brugbare for de undervisere, som st{\aa}r med det daglige ansvar for at gennemf{\o}re og nyt{\ae}nke skolens sv{\o}mmeundervisning.",
keywords = "sv{\o}mning, sv{\o}mmeduelighed, skolesv{\o}mning, l{\ae}ring, sv{\o}mmetest, b{\o}rnesv{\o}mning",
author = "{Runge Larsen}, Lisbeth and Sofie Koch and Jeppesen, {Lise Sohl} and Kurt L{\"u}ders and Thomas Skovgaard",
year = "2018",
month = "6",
day = "1",
language = "Dansk",
publisher = "Dansk Sv{\o}mmeunion",

Nye veje til svømmeundervisning i skolen - Alle skal lære at svømme : Svømmeduelighed og elevernes oplevelse af læring. / Runge Larsen, Lisbeth ; Koch, Sofie; Jeppesen, Lise Sohl; Lüders, Kurt; Skovgaard, Thomas.

Odense : Dansk Svømmeunion, 2018. 32 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Nye veje til svømmeundervisning i skolen - Alle skal lære at svømme

T2 - Svømmeduelighed og elevernes oplevelse af læring

AU - Runge Larsen, Lisbeth

AU - Koch, Sofie

AU - Jeppesen, Lise Sohl

AU - Lüders, Kurt

AU - Skovgaard, Thomas

PY - 2018/6/1

Y1 - 2018/6/1

N2 - Denne rapport indgår i en serie på i alt 10 udgivelser, som hver især belyser forskellige aspekter af Alle skal lære at svømme og grundskolens svømmeundervisning mere generelt. Alle udgivelser er tilgængelige på allesvømmer.dk.Denne delrapport har særligt fokus på at præsentere resultaterne vedrørende svømmeduelighed og elevernes oplevelse af læring. Ambitionen er, at denne og de øvrige rapporter kan tjene som oplæg og inspiration til udvikling af grundskolens svømmeundervisning. Resultaterne fra evalueringen sigter mod at være relevante og brugbare for de undervisere, som står med det daglige ansvar for at gennemføre og nytænke skolens svømmeundervisning.

AB - Denne rapport indgår i en serie på i alt 10 udgivelser, som hver især belyser forskellige aspekter af Alle skal lære at svømme og grundskolens svømmeundervisning mere generelt. Alle udgivelser er tilgængelige på allesvømmer.dk.Denne delrapport har særligt fokus på at præsentere resultaterne vedrørende svømmeduelighed og elevernes oplevelse af læring. Ambitionen er, at denne og de øvrige rapporter kan tjene som oplæg og inspiration til udvikling af grundskolens svømmeundervisning. Resultaterne fra evalueringen sigter mod at være relevante og brugbare for de undervisere, som står med det daglige ansvar for at gennemføre og nytænke skolens svømmeundervisning.

KW - svømning

KW - svømmeduelighed