"Nye veje til succes"

Et case-eksempel fra Nykredit Silkeborg

Bent Warming-Rasmussen, Jesper Raalskov, Bjarne Jensen, Conny Frost

Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelseRådgivning

210 Downloads (Pure)

Resumé

Privatafdelingen ved Nykredit Silkeborg stod i 2008 med store udfordringer. Salgsresultaterne pr. medarbejdertime lå i den laveste ende i benchmarkingen med Nykredits øvrige 47 afdelinger – samtidig havde man haft en relativ stor medarbejderudskiftning og stod med 5 nye, relativt uøvede medarbejdere i en samlet medarbejderstab på 12. Privatafdelingen i Silkeborg satte ind med firmaintern målrettet faglig opgradering og salgscoaching af hver enkelt medarbejdere.

Flere medarbejdere tilkendegav dog i forløbet, at de savnede støtte til at kunne integrere og rumme de nye kommercielle redskaber. Nykredits egne målrettede faglige opdatering af medarbejderne og salgscoaching blev derfor i sidste kvartal 2008 suppleret med ekstern assistance fra Bent Warming-Rasmussen (ekspert i succeskriterier for vidensmedarbejdere og krops-psykoterapeut). Der blev indledt med et kursus for hele medarbejdergruppen i håndtering af tillid, intuition og stressmestring. Efterfølgende blev medarbejderne tilbudt frivillig individuel personlig opfølgning hos krops-psykoterapeuten– enten som massage, samtale eller en kombination (alt efter den enkelte medarbejders ønske) som personlig støtte. Afslutnings vis blev der i januar 2009 mellem ledelsen og medarbejderne holdt et gruppemøde, med det formål at nå fælles indbyrdes commitment til at nå nykredit Silkeborgs budgetmål.

Resultatmålinger på både kvantitativ og kvalitative faktorer for første kvartal 2009 viste stor effekt af kombinationen af tiltagene. Omsætningen steg med 40% og i benchmarkingen forbedrede afdelingen sig med 18 pladser. Fokusmålingen på kvalitative forhold som trivsel m.v. viste bedste tal nogensinde i bankdirektørens ansættelsestid.

En spørgeskemaundersøgelse blandt medarbejderne viser endvidere, at medarbejderne selv var meget tilfredse med den personlige individuelle opfølgning hos Bent Warming-Rasmussen.

Medarbejdernes angav, at motivation til den personlige individuelle opfølgning med Bent Warming-Rasmussen især var ønsket om personlig udvikling. Analysen af svarene viser at der er en direkte sammenhæng mellem deres personlige udvikling og udvikling som dygtig vidensmedarbejder. Alle udtrykte stort udbytte af det personlige møde og ønskede regelmæssig opfølgning herpå med eksperten. Resultatet indikerer dermed, at tilbuddet om krops-psykoterapi er et effektivt supplement til faglig opgradering og salgscoaching – til gavn for både forretningen og medarbejderne.
OriginalsprogDansk
Publikationsdato2009
Antal sider19
StatusUdgivet - 2009

Emneord

  • Coaching
  • Personlig coaching
  • Holistisk
  • Holistisk ledelse
  • Holistisk coaching
  • Massage
  • Salgsvækst
  • Salgscoaching
  • Kombination massage coaching

Citer dette

@misc{210cab4dfda042479eda5bf3ef02315c,
title = "{"}Nye veje til succes{"}: Et case-eksempel fra Nykredit Silkeborg",
abstract = "Privatafdelingen ved Nykredit Silkeborg stod i 2008 med store udfordringer. Salgsresultaterne pr. medarbejdertime l{\aa} i den laveste ende i benchmarkingen med Nykredits {\o}vrige 47 afdelinger – samtidig havde man haft en relativ stor medarbejderudskiftning og stod med 5 nye, relativt u{\o}vede medarbejdere i en samlet medarbejderstab p{\aa} 12. Privatafdelingen i Silkeborg satte ind med firmaintern m{\aa}lrettet faglig opgradering og salgscoaching af hver enkelt medarbejdere. Flere medarbejdere tilkendegav dog i forl{\o}bet, at de savnede st{\o}tte til at kunne integrere og rumme de nye kommercielle redskaber. Nykredits egne m{\aa}lrettede faglige opdatering af medarbejderne og salgscoaching blev derfor i sidste kvartal 2008 suppleret med ekstern assistance fra Bent Warming-Rasmussen (ekspert i succeskriterier for vidensmedarbejdere og krops-psykoterapeut). Der blev indledt med et kursus for hele medarbejdergruppen i h{\aa}ndtering af tillid, intuition og stressmestring. Efterf{\o}lgende blev medarbejderne tilbudt frivillig individuel personlig opf{\o}lgning hos krops-psykoterapeuten– enten som massage, samtale eller en kombination (alt efter den enkelte medarbejders {\o}nske) som personlig st{\o}tte. Afslutnings vis blev der i januar 2009 mellem ledelsen og medarbejderne holdt et gruppem{\o}de, med det form{\aa}l at n{\aa} f{\ae}lles indbyrdes commitment til at n{\aa} nykredit Silkeborgs budgetm{\aa}l. Resultatm{\aa}linger p{\aa} b{\aa}de kvantitativ og kvalitative faktorer for f{\o}rste kvartal 2009 viste stor effekt af kombinationen af tiltagene. Oms{\ae}tningen steg med 40{\%} og i benchmarkingen forbedrede afdelingen sig med 18 pladser. Fokusm{\aa}lingen p{\aa} kvalitative forhold som trivsel m.v. viste bedste tal nogensinde i bankdirekt{\o}rens ans{\ae}ttelsestid. En sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse blandt medarbejderne viser endvidere, at medarbejderne selv var meget tilfredse med den personlige individuelle opf{\o}lgning hos Bent Warming-Rasmussen. Medarbejdernes angav, at motivation til den personlige individuelle opf{\o}lgning med Bent Warming-Rasmussen is{\ae}r var {\o}nsket om personlig udvikling. Analysen af svarene viser at der er en direkte sammenh{\ae}ng mellem deres personlige udvikling og udvikling som dygtig vidensmedarbejder. Alle udtrykte stort udbytte af det personlige m{\o}de og {\o}nskede regelm{\ae}ssig opf{\o}lgning herp{\aa} med eksperten. Resultatet indikerer dermed, at tilbuddet om krops-psykoterapi er et effektivt supplement til faglig opgradering og salgscoaching – til gavn for b{\aa}de forretningen og medarbejderne.",
keywords = "Coaching, Personlig coaching, Holistisk, Holistisk ledelse, Holistisk coaching, Massage, Salgsv{\ae}kst, Salgscoaching, Kombination massage coaching",
author = "Bent Warming-Rasmussen and Jesper Raalskov and Bjarne Jensen and Conny Frost",
note = "Rapport er udgangspunkt for 2 publicerede artikler - Revisorbaldet samt Finans Nyt",
year = "2009",
language = "Dansk",

}

"Nye veje til succes" : Et case-eksempel fra Nykredit Silkeborg. / Warming-Rasmussen, Bent; Raalskov, Jesper; Jensen, Bjarne; Frost, Conny.

2009. 19 s.

Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelseRådgivning

TY - GEN

T1 - "Nye veje til succes"

T2 - Et case-eksempel fra Nykredit Silkeborg

AU - Warming-Rasmussen, Bent

AU - Raalskov, Jesper

AU - Jensen, Bjarne

AU - Frost, Conny

N1 - Rapport er udgangspunkt for 2 publicerede artikler - Revisorbaldet samt Finans Nyt

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Privatafdelingen ved Nykredit Silkeborg stod i 2008 med store udfordringer. Salgsresultaterne pr. medarbejdertime lå i den laveste ende i benchmarkingen med Nykredits øvrige 47 afdelinger – samtidig havde man haft en relativ stor medarbejderudskiftning og stod med 5 nye, relativt uøvede medarbejdere i en samlet medarbejderstab på 12. Privatafdelingen i Silkeborg satte ind med firmaintern målrettet faglig opgradering og salgscoaching af hver enkelt medarbejdere. Flere medarbejdere tilkendegav dog i forløbet, at de savnede støtte til at kunne integrere og rumme de nye kommercielle redskaber. Nykredits egne målrettede faglige opdatering af medarbejderne og salgscoaching blev derfor i sidste kvartal 2008 suppleret med ekstern assistance fra Bent Warming-Rasmussen (ekspert i succeskriterier for vidensmedarbejdere og krops-psykoterapeut). Der blev indledt med et kursus for hele medarbejdergruppen i håndtering af tillid, intuition og stressmestring. Efterfølgende blev medarbejderne tilbudt frivillig individuel personlig opfølgning hos krops-psykoterapeuten– enten som massage, samtale eller en kombination (alt efter den enkelte medarbejders ønske) som personlig støtte. Afslutnings vis blev der i januar 2009 mellem ledelsen og medarbejderne holdt et gruppemøde, med det formål at nå fælles indbyrdes commitment til at nå nykredit Silkeborgs budgetmål. Resultatmålinger på både kvantitativ og kvalitative faktorer for første kvartal 2009 viste stor effekt af kombinationen af tiltagene. Omsætningen steg med 40% og i benchmarkingen forbedrede afdelingen sig med 18 pladser. Fokusmålingen på kvalitative forhold som trivsel m.v. viste bedste tal nogensinde i bankdirektørens ansættelsestid. En spørgeskemaundersøgelse blandt medarbejderne viser endvidere, at medarbejderne selv var meget tilfredse med den personlige individuelle opfølgning hos Bent Warming-Rasmussen. Medarbejdernes angav, at motivation til den personlige individuelle opfølgning med Bent Warming-Rasmussen især var ønsket om personlig udvikling. Analysen af svarene viser at der er en direkte sammenhæng mellem deres personlige udvikling og udvikling som dygtig vidensmedarbejder. Alle udtrykte stort udbytte af det personlige møde og ønskede regelmæssig opfølgning herpå med eksperten. Resultatet indikerer dermed, at tilbuddet om krops-psykoterapi er et effektivt supplement til faglig opgradering og salgscoaching – til gavn for både forretningen og medarbejderne.

AB - Privatafdelingen ved Nykredit Silkeborg stod i 2008 med store udfordringer. Salgsresultaterne pr. medarbejdertime lå i den laveste ende i benchmarkingen med Nykredits øvrige 47 afdelinger – samtidig havde man haft en relativ stor medarbejderudskiftning og stod med 5 nye, relativt uøvede medarbejdere i en samlet medarbejderstab på 12. Privatafdelingen i Silkeborg satte ind med firmaintern målrettet faglig opgradering og salgscoaching af hver enkelt medarbejdere. Flere medarbejdere tilkendegav dog i forløbet, at de savnede støtte til at kunne integrere og rumme de nye kommercielle redskaber. Nykredits egne målrettede faglige opdatering af medarbejderne og salgscoaching blev derfor i sidste kvartal 2008 suppleret med ekstern assistance fra Bent Warming-Rasmussen (ekspert i succeskriterier for vidensmedarbejdere og krops-psykoterapeut). Der blev indledt med et kursus for hele medarbejdergruppen i håndtering af tillid, intuition og stressmestring. Efterfølgende blev medarbejderne tilbudt frivillig individuel personlig opfølgning hos krops-psykoterapeuten– enten som massage, samtale eller en kombination (alt efter den enkelte medarbejders ønske) som personlig støtte. Afslutnings vis blev der i januar 2009 mellem ledelsen og medarbejderne holdt et gruppemøde, med det formål at nå fælles indbyrdes commitment til at nå nykredit Silkeborgs budgetmål. Resultatmålinger på både kvantitativ og kvalitative faktorer for første kvartal 2009 viste stor effekt af kombinationen af tiltagene. Omsætningen steg med 40% og i benchmarkingen forbedrede afdelingen sig med 18 pladser. Fokusmålingen på kvalitative forhold som trivsel m.v. viste bedste tal nogensinde i bankdirektørens ansættelsestid. En spørgeskemaundersøgelse blandt medarbejderne viser endvidere, at medarbejderne selv var meget tilfredse med den personlige individuelle opfølgning hos Bent Warming-Rasmussen. Medarbejdernes angav, at motivation til den personlige individuelle opfølgning med Bent Warming-Rasmussen især var ønsket om personlig udvikling. Analysen af svarene viser at der er en direkte sammenhæng mellem deres personlige udvikling og udvikling som dygtig vidensmedarbejder. Alle udtrykte stort udbytte af det personlige møde og ønskede regelmæssig opfølgning herpå med eksperten. Resultatet indikerer dermed, at tilbuddet om krops-psykoterapi er et effektivt supplement til faglig opgradering og salgscoaching – til gavn for både forretningen og medarbejderne.

KW - Coaching

KW - Personlig coaching

KW - Holistisk

KW - Holistisk ledelse

KW - Holistisk coaching

KW - Massage

KW - Salgsvækst

KW - Salgscoaching

KW - Kombination massage coaching

M3 - Faglig redegørelse

ER -