New principles of management in modern organizations

Bidragets oversatte titel: Nye ledelsesprincipper i moderne organisationer

Søren Voxted, Jens Lind

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskning

Resumé

Paperet har til formål at diskutere det paradoks, at der samtidig i organsiationer finder en mere tæt og detaljeret styring og kontrol sted, samtidig med at der italesættes prinipper som værdibaseret ledelse og selvledelse. I paperet peges der på en række årsager til dette paradoks med afsæt i sociologisk teori og organisationsteori. Paperet peger på en yderligere forklaring, at selvledelse har til formål at tage beslutninger i overensstemmelse med ledelsens meget stramme mål.
OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato28. jun. 2010
Antal sider13
StatusUdgivet - 28. jun. 2010
BegivenhedIIRA, European Conference - København, Danmark
Varighed: 28. jun. 20101. jul. 2010

Konference

KonferenceIIRA, European Conference
LandDanmark
ByKøbenhavn
Periode28/06/201001/07/2010

Emneord

  • selvledelse, styringsregimer, strategi E, strategi O

Citer dette

Voxted, S., & Lind, J. (2010). New principles of management in modern organizations. Paper præsenteret på IIRA, European Conference, København, Danmark.
Voxted, Søren ; Lind, Jens. / New principles of management in modern organizations. Paper præsenteret på IIRA, European Conference, København, Danmark.13 s.
@conference{812950a83f4a4fc98073ef2efbb05f92,
title = "New principles of management in modern organizations",
abstract = "Paperet har til form{\aa}l at diskutere det paradoks, at der samtidig i organsiationer finder en mere t{\ae}t og detaljeret styring og kontrol sted, samtidig med at der itales{\ae}ttes prinipper som v{\ae}rdibaseret ledelse og selvledelse. I paperet peges der p{\aa} en r{\ae}kke {\aa}rsager til dette paradoks med afs{\ae}t i sociologisk teori og organisationsteori. Paperet peger p{\aa} en yderligere forklaring, at selvledelse har til form{\aa}l at tage beslutninger i overensstemmelse med ledelsens meget stramme m{\aa}l.",
keywords = "selvledelse, styringsregimer, strategi E, strategi O",
author = "S{\o}ren Voxted and Jens Lind",
year = "2010",
month = "6",
day = "28",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 28-06-2010 Through 01-07-2010",

}

Voxted, S & Lind, J 2010, 'New principles of management in modern organizations', Paper fremlagt ved IIRA, European Conference, København, Danmark, 28/06/2010 - 01/07/2010.

New principles of management in modern organizations. / Voxted, Søren; Lind, Jens.

2010. Paper præsenteret på IIRA, European Conference, København, Danmark.

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftPaperForskning

TY - CONF

T1 - New principles of management in modern organizations

AU - Voxted, Søren

AU - Lind, Jens

PY - 2010/6/28

Y1 - 2010/6/28

N2 - Paperet har til formål at diskutere det paradoks, at der samtidig i organsiationer finder en mere tæt og detaljeret styring og kontrol sted, samtidig med at der italesættes prinipper som værdibaseret ledelse og selvledelse. I paperet peges der på en række årsager til dette paradoks med afsæt i sociologisk teori og organisationsteori. Paperet peger på en yderligere forklaring, at selvledelse har til formål at tage beslutninger i overensstemmelse med ledelsens meget stramme mål.

AB - Paperet har til formål at diskutere det paradoks, at der samtidig i organsiationer finder en mere tæt og detaljeret styring og kontrol sted, samtidig med at der italesættes prinipper som værdibaseret ledelse og selvledelse. I paperet peges der på en række årsager til dette paradoks med afsæt i sociologisk teori og organisationsteori. Paperet peger på en yderligere forklaring, at selvledelse har til formål at tage beslutninger i overensstemmelse med ledelsens meget stramme mål.

KW - selvledelse, styringsregimer, strategi E, strategi O

M3 - Paper

ER -

Voxted S, Lind J. New principles of management in modern organizations. 2010. Paper præsenteret på IIRA, European Conference, København, Danmark.