Nye kulturstudier: Teorier og temaer

• cultural studies
  • Frankfurterskole
  • Birminghamskole

Sørensen, A. S., Høystad, O. M., Bjurström, E., & Vike, H. (2010). Nye kulturstudier: Teorier og temaer. (1 udg.) København: Tiderne Skifter.
Sørensen, Anne Scott ; Høystad, Ole Martin ; Bjurström, Erling ; Vike, Halvard. / Nye kulturstudier : Teorier og temaer. 1 udg. København : Tiderne Skifter, 2010. 415 s.
@book{d04105e669aa4d7f91600036e0ad2275,
title = "Nye kulturstudier: Teorier og temaer",
abstract = "Indf{\o}ring i den internationale Cultural Studies tradition med v{\ae}gt p{\aa} teorier og temaer, dog os{\aa} et kapitel om grundl{\ae}ggende kulturbegreber og metoder. Der skitseres tre centrale skoledannelser: Frankfurterskolen, Birminghamskolen og Post- Birmingham og fornyelsen.",
keywords = "kulturanalyse, kulturteori, kulturbegrebe, kulturvidenskabelig metode, cultural studies, Frankfurterskole, Birminghamskole",
author = "S{\o}rensen, {Anne Scott} and H{\o}ystad, {Ole Martin} and Erling Bjurstr{\"o}m and Halvard Vike",
year = "2010",
month = "8",
day = "17",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7973-438-8",
publisher = "Tiderne Skifter",
edition = "1",

Sørensen, AS, Høystad, OM, Bjurström, E & Vike, H 2010, Nye kulturstudier: Teorier og temaer. 1 udg, Tiderne Skifter, København.

Nye kulturstudier : Teorier og temaer. / Sørensen, Anne Scott; Høystad, Ole Martin; Bjurström, Erling; Vike, Halvard.

1 udg. København : Tiderne Skifter, 2010. 415 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Nye kulturstudier

T2 - Teorier og temaer

AU - Sørensen, Anne Scott

AU - Høystad, Ole Martin

AU - Bjurström, Erling

AU - Vike, Halvard

PY - 2010/8/17

Y1 - 2010/8/17

N2 - Indføring i den internationale Cultural Studies tradition med vægt på teorier og temaer, dog oså et kapitel om grundlæggende kulturbegreber og metoder. Der skitseres tre centrale skoledannelser: Frankfurterskolen, Birminghamskolen og Post- Birmingham og fornyelsen.

AB - Indføring i den internationale Cultural Studies tradition med vægt på teorier og temaer, dog oså et kapitel om grundlæggende kulturbegreber og metoder. Der skitseres tre centrale skoledannelser: Frankfurterskolen, Birminghamskolen og Post- Birmingham og fornyelsen.

KW - kulturanalyse

KW - kulturteori

KW - kulturbegrebe

KW - kulturvidenskabelig metode

KW - cultural studies

KW - Frankfurterskole

KW - Birminghamskole

M3 - Bog

SN - 978-87-7973-438-8

BT - Nye kulturstudier

PB - Tiderne Skifter

CY - København

Sørensen AS, Høystad OM, Bjurström E, Vike H. Nye kulturstudier: Teorier og temaer. 1 udg. København: Tiderne Skifter, 2010. 415 s.