Ny retningslinje med relevans for ergoterapeuter

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Resumé

TidsskriftErgoterapeuten
Udgave nummer2
Sider (fra-til)6-9
ISSN0105-8282
StatusUdgivet - 2015

@article{b822b5f552134eac8f391264fd511ee0,
title = "Ny retningslinje med relevans for ergoterapeuter",
abstract = "Artiklen er skrevet p{\aa} baggrund af min rolle som fagkonsulent i Sundhedsstyrelsen, i forbindelse med udviklingen af de nationale kliniske rentninglinjer forudredning/rehabilitering af patienter med generaliserede smerter i bev{\ae}ge apparatet.",
author = "{von B{\"u}low}, Cecilie",
year = "2015",
language = "Dansk",
pages = "6--9",
journal = "Ergoterapeuten",
issn = "0105-8282",
number = "2",

Ny retningslinje med relevans for ergoterapeuter. / von Bülow, Cecilie.

I: Ergoterapeuten, Nr. 2, 2015, s. 6-9.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

TY - JOUR

T1 - Ny retningslinje med relevans for ergoterapeuter

AU - von Bülow, Cecilie

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Artiklen er skrevet på baggrund af min rolle som fagkonsulent i Sundhedsstyrelsen, i forbindelse med udviklingen af de nationale kliniske rentninglinjer forudredning/rehabilitering af patienter med generaliserede smerter i bevæge apparatet.

AB - Artiklen er skrevet på baggrund af min rolle som fagkonsulent i Sundhedsstyrelsen, i forbindelse med udviklingen af de nationale kliniske rentninglinjer forudredning/rehabilitering af patienter med generaliserede smerter i bevæge apparatet.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 6