Ny Forskning i Grammatik YYYY No org found YYY

Igangsat af Statens Humanitiske Forskningsråd

Carl, m.fl. Bache

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

TitelRolighedssymposiet 1998
Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitetsforlag
Publikationsdato1999
StatusUdgivet - 1999

Bache, C. M. F. (1999). Ny Forskning i Grammatik YYYY No org found YYY: Igangsat af Statens Humanitiske Forskningsråd. I Rolighedssymposiet 1998 Odense: Syddansk Universitetsforlag.
Bache, Carl, m.fl. / Ny Forskning i Grammatik YYYY No org found YYY : Igangsat af Statens Humanitiske Forskningsråd. Rolighedssymposiet 1998. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 1999.
@inbook{137fd6206fcf11db81a9000ea68e967b,
title = "Ny Forskning i Grammatik YYYY No org found YYY: Igangsat af Statens Humanitiske Forskningsr{\aa}d",
author = "Bache, {Carl, m.fl.}",
year = "1999",
language = "Dansk",
booktitle = "Rolighedssymposiet 1998",
publisher = "Syddansk Universitetsforlag",

Bache, CMF 1999, Ny Forskning i Grammatik YYYY No org found YYY: Igangsat af Statens Humanitiske Forskningsråd. i Rolighedssymposiet 1998. Syddansk Universitetsforlag, Odense.

Ny Forskning i Grammatik YYYY No org found YYY : Igangsat af Statens Humanitiske Forskningsråd. / Bache, Carl, m.fl.

Rolighedssymposiet 1998. Odense : Syddansk Universitetsforlag, 1999.

TY - CHAP

T1 - Ny Forskning i Grammatik YYYY No org found YYY

T2 - Igangsat af Statens Humanitiske Forskningsråd

AU - Bache, Carl, m.fl.