NorNa Nordisk begrebsindeks og søgegrænseflade

Gert Engel (Redaktør), Ruth Feil (Redaktør), Lotte Weilgaard Christensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedKolding
ForlagInstitut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet
Antal sider93
ISBN (Trykt)87-90923-76-6
StatusUdgivet - 2006
NavnInstitut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskabs skriftserie
Nummer24
ISSN1601-1384

Engel, G. (red.), Feil, R. (red.), & Weilgaard Christensen, L. (2006). NorNa Nordisk begrebsindeks og søgegrænseflade:   Afsluttende rapport fra NorNa-netværket. Kolding: Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet. Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskabs skriftserie, Nr. 24
Engel, Gert (Redaktør) ; Feil, Ruth (Redaktør) ; Weilgaard Christensen, Lotte. / NorNa Nordisk begrebsindeks og søgegrænseflade :   Afsluttende rapport fra NorNa-netværket. Kolding : Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet, 2006. 93 s. (Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskabs skriftserie; Nr. 24).
@book{cc87ecc0d1fe11dbbc51000ea68e967b,
title = "NorNa Nordisk begrebsindeks og s{\o}gegr{\ae}nseflade:   Afsluttende rapport fra NorNa-netv{\ae}rket",
author = "{Weilgaard Christensen}, Lotte",
editor = "Gert Engel and Ruth Feil",
year = "2006",
language = "Dansk",
isbn = "87-90923-76-6",
publisher = "Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet",

Engel, G (red.), Feil, R (red.) & Weilgaard Christensen, L 2006, NorNa Nordisk begrebsindeks og søgegrænseflade:   Afsluttende rapport fra NorNa-netværket. Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskabs skriftserie, nr. 24, Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet, Kolding.

NorNa Nordisk begrebsindeks og søgegrænseflade :   Afsluttende rapport fra NorNa-netværket. / Engel, Gert (Redaktør); Feil, Ruth (Redaktør); Weilgaard Christensen, Lotte.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - NorNa Nordisk begrebsindeks og søgegrænseflade

T2 -   Afsluttende rapport fra NorNa-netværket

AU - Weilgaard Christensen, Lotte

A2 - Engel, Gert

A2 - Feil, Ruth

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Rapport

SN - 87-90923-76-6

BT - NorNa Nordisk begrebsindeks og søgegrænseflade

PB - Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet

CY - Kolding

Engel G, (ed.), Feil R, (ed.), Weilgaard Christensen L. NorNa Nordisk begrebsindeks og søgegrænseflade:   Afsluttende rapport fra NorNa-netværket. Kolding: Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskab, Syddansk Universitet, 2006. 93 s. (Institut for Fagsprog, Kommunikation og Informationsvidenskabs skriftserie; Nr. 24).