Norden er derude

Om "Moderne skandinavisk litteratur, kultur og sprog"

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

TitelNye vinkler på et gammelt fag : Ti år med dansk i Kolding
RedaktørerKarin Esmann Knudsen
Udgivelses stedKolding
ForlagSyddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier
Publikationsdato2009
StatusUdgivet - 2009

Haarder, J. H. (2009). Norden er derude:  Om "Moderne skandinavisk litteratur, kultur og sprog". I K. E. Knudsen (red.), Nye vinkler på et gammelt fag: Ti år med dansk i Kolding Kolding: Syddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier.
Haarder, Jon Helt. / Norden er derude :  Om "Moderne skandinavisk litteratur, kultur og sprog". Nye vinkler på et gammelt fag: Ti år med dansk i Kolding. red. / Karin Esmann Knudsen. Kolding : Syddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier, 2009.
@inbook{ec2414c0da5011deb0fe000ea68e967b,
title = "Norden er derude:  Om {"}Moderne skandinavisk litteratur, kultur og sprog{"}",
author = "Haarder, {Jon Helt}",
year = "2009",
language = "Dansk",
editor = "Knudsen, {Karin Esmann}",
booktitle = "Nye vinkler p{\aa} et gammelt fag",
publisher = "Syddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier",

Haarder, JH 2009, Norden er derude:  Om "Moderne skandinavisk litteratur, kultur og sprog". i KE Knudsen (red.), Nye vinkler på et gammelt fag: Ti år med dansk i Kolding. Syddansk Universitet. Institut for Litteratur, Kultur og Medier, Kolding.

Norden er derude :  Om "Moderne skandinavisk litteratur, kultur og sprog". / Haarder, Jon Helt.

TY - CHAP

T1 - Norden er derude

T2 -  Om "Moderne skandinavisk litteratur, kultur og sprog"

AU - Haarder, Jon Helt