Chun Ma

OriginalsprogEngelsk
ForlagSyddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 2017

Ma, C. (2017). Nitrous oxide production pathways during biological nitrogen removal in wastewater treatment. Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet.
Ma, Chun. / Nitrous oxide production pathways during biological nitrogen removal in wastewater treatment. Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2017.
@phdthesis{293c44e33ba94cc8ac4d8c178080d948,
title = "Nitrous oxide production pathways during biological nitrogen removal in wastewater treatment",
author = "Chun Ma",
year = "2017",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet",
address = "Denmark",

Ma, C 2017, Nitrous oxide production pathways during biological nitrogen removal in wastewater treatment. Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet.

Nitrous oxide production pathways during biological nitrogen removal in wastewater treatment. / Ma, Chun.

Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Nitrous oxide production pathways during biological nitrogen removal in wastewater treatment

AU - Ma, Chun

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.D. thesis

BT - Nitrous oxide production pathways during biological nitrogen removal in wastewater treatment

PB - Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet

Ma C. Nitrous oxide production pathways during biological nitrogen removal in wastewater treatment. Syddansk Universitet. Det Naturvidenskabelige Fakultet, 2017.