Jonas Christensen

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet
StatusUdgivet - 2016

Christensen, J. (2016). Nikephoros Blemmydes’ Diegesis Merike and Self-Narrative in Monastic Foundation Documents. Odense: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet.
Christensen, Jonas. / Nikephoros Blemmydes’ Diegesis Merike and Self-Narrative in Monastic Foundation Documents. Odense : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2016.
@phdthesis{4052a2e1f57e4c7f9154351dfa579e14,
title = "Nikephoros Blemmydes’ Diegesis Merike and Self-Narrative in Monastic Foundation Documents",
author = "Jonas Christensen",
year = "2016",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet",

Christensen, J 2016, Nikephoros Blemmydes’ Diegesis Merike and Self-Narrative in Monastic Foundation Documents. Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, Odense.

Nikephoros Blemmydes’ Diegesis Merike and Self-Narrative in Monastic Foundation Documents. / Christensen, Jonas.

Odense : Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2016.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Nikephoros Blemmydes’ Diegesis Merike and Self-Narrative in Monastic Foundation Documents

AU - Christensen, Jonas

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Ph.D. thesis

BT - Nikephoros Blemmydes’ Diegesis Merike and Self-Narrative in Monastic Foundation Documents

PB - Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet

CY - Odense

Christensen J. Nikephoros Blemmydes’ Diegesis Merike and Self-Narrative in Monastic Foundation Documents. Odense: Syddansk Universitet. Det Humanistiske Fakultet, 2016.