Nej tak til genmodificerede fødevarer

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport/konference-proceedingBidrag til bog/antologiForskning

Abstrakt

Genmodificerede chips, gensplejset soja og majs, der gøres resistent over for skadedyr, så man slipper for at anvende sprøjtegifte! Genteknologiens anvendelse i fødevareproduktionen har været et omdiskuteret emne i de senere år. Fortalerne fremhæver især, at genteknologien gør det muligt at højne kvaliteten af vores fødevarer. Samtidig vil den kunne gøre fødevareproduktionen mere effektiv og til dels også mere miljøvenlig. Argumenterne synes dog at prelle af på de europæiske forbrugere, der har reageret stærkt imod, at man benytter genteknologi i fødevareproduktionen.
OriginalsprogDansk
TitelÅrsberetning
Antal sider2
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagForsknings- og Innovationsstyrelsen
Publikationsdato2000
Sider20-21
StatusUdgivet - 2000
Udgivet eksterntJa

Citationsformater

Bredahl, L. (2000). Nej tak til genmodificerede fødevarer. I Årsberetning (s. 20-21). Forsknings- og Innovationsstyrelsen.