Nationale forskelle i sikkerhed

Hanna Barbara Rasmussen, Balázs Ádám, Sisse Grøn, Line Richter, Fabienne Knudsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

ForlagSyddansk Universitet. Center for Maritime Sundhed og Samfund
Antal sider47
ISBN (Trykt)978-87-90866-13-6
StatusUdgivet - sep. 2013
NavnRapportserie
Vol/bind3

Rasmussen, H. B., Ádám, B., Grøn, S., Richter, L., & Knudsen, F. (2013). Nationale forskelle i sikkerhed: Den afsluttende rapport fra SADIS - Sikkerhedskultur og anmeldepraksis på danske skibe i Dansk International Skibsregister. Syddansk Universitet. Center for Maritime Sundhed og Samfund. Rapportserie, Bind. 3
Rasmussen, Hanna Barbara ; Ádám, Balázs ; Grøn, Sisse ; Richter, Line ; Knudsen, Fabienne. / Nationale forskelle i sikkerhed : Den afsluttende rapport fra SADIS - Sikkerhedskultur og anmeldepraksis på danske skibe i Dansk International Skibsregister. Syddansk Universitet. Center for Maritime Sundhed og Samfund, 2013. 47 s. (Rapportserie, Bind 3).
@book{d14bc5056d2a428784c4f28e19308fee,
title = "Nationale forskelle i sikkerhed: Den afsluttende rapport fra SADIS - Sikkerhedskultur og anmeldepraksis p{\aa} danske skibe i Dansk International Skibsregister",
author = "Rasmussen, {Hanna Barbara} and Bal{\'a}zs {\'A}d{\'a}m and Sisse Gr{\o}n and Line Richter and Fabienne Knudsen",
year = "2013",
month = "9",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-90866-13-6",
publisher = "Syddansk Universitet. Center for Maritime Sundhed og Samfund",

Rasmussen, HB, Ádám, B, Grøn, S, Richter, L & Knudsen, F 2013, Nationale forskelle i sikkerhed: Den afsluttende rapport fra SADIS - Sikkerhedskultur og anmeldepraksis på danske skibe i Dansk International Skibsregister. Rapportserie, bind 3, Syddansk Universitet. Center for Maritime Sundhed og Samfund.

Nationale forskelle i sikkerhed : Den afsluttende rapport fra SADIS - Sikkerhedskultur og anmeldepraksis på danske skibe i Dansk International Skibsregister. / Rasmussen, Hanna Barbara; Ádám, Balázs; Grøn, Sisse; Richter, Line; Knudsen, Fabienne.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Nationale forskelle i sikkerhed

T2 - Den afsluttende rapport fra SADIS - Sikkerhedskultur og anmeldepraksis på danske skibe i Dansk International Skibsregister

AU - Rasmussen, Hanna Barbara

AU - Ádám, Balázs

AU - Grøn, Sisse

AU - Richter, Line

AU - Knudsen, Fabienne

PY - 2013/9

Y1 - 2013/9

M3 - Rapport

SN - 978-87-90866-13-6

BT - Nationale forskelle i sikkerhed

PB - Syddansk Universitet. Center for Maritime Sundhed og Samfund

Rasmussen HB, Ádám B, Grøn S, Richter L, Knudsen F. Nationale forskelle i sikkerhed: Den afsluttende rapport fra SADIS - Sikkerhedskultur og anmeldepraksis på danske skibe i Dansk International Skibsregister. Syddansk Universitet. Center for Maritime Sundhed og Samfund, 2013. 47 s. (Rapportserie, Bind 3).