Mette Buskjær Christensen

StatusUdgivet - 2017

Note vedr. afhandling

grad tildelt i 2016

Buskjær Christensen, M. (2017). National Parliaments in the EU post-Lisbon: Parliamentary responses to institutional change. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.
Buskjær Christensen, Mette. / National Parliaments in the EU post-Lisbon : Parliamentary responses to institutional change. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2017.
@phdthesis{b038860107fa412cb223318b2706d8cb,
title = "National Parliaments in the EU post-Lisbon: Parliamentary responses to institutional change",
author = "{Buskj{\ae}r Christensen}, Mette",
year = "2017",
language = "Dansk",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet",

Buskjær Christensen, M 2017, National Parliaments in the EU post-Lisbon: Parliamentary responses to institutional change. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

National Parliaments in the EU post-Lisbon : Parliamentary responses to institutional change. / Buskjær Christensen, Mette.

Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - National Parliaments in the EU post-Lisbon

T2 - Parliamentary responses to institutional change

AU - Buskjær Christensen, Mette

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - National Parliaments in the EU post-Lisbon

PB - Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Buskjær Christensen M. National Parliaments in the EU post-Lisbon: Parliamentary responses to institutional change. Syddansk Universitet. Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, 2017.