Nationale retningslinjer for håndtering af LIN og T1a glottiscancer

Jesper Filtenborg Tvedskov, Waldemar Trolle, Birgitte Charabi, Sten Schytte, Thomas Kjærgaard, B. P. Ulhøj, Nina Munk Lyhne, Karin Lambertsen, Ågot Møller Grøntved, Jörg Schultz, Jørgen Overgaard, Christian Godballe

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Publikationsdato2013
StatusUdgivet - 2013

Tvedskov, Jesper Filtenborg ; Trolle, Waldemar ; Charabi, Birgitte ; Schytte, Sten ; Kjærgaard, Thomas ; Ulhøj, B. P. ; Lyhne, Nina Munk ; Lambertsen, Karin ; Grøntved, Ågot Møller ; Schultz, Jörg ; Overgaard, Jørgen ; Godballe, Christian. / National guidelines for management of intraepithelial laryngeal neoplasia and T1A glottis cancer (DANGLOT Group) : Nationale retningslinjer for håndtering af LIN og T1a glottiscancer. 2013.
@misc{cad745e2d3ae43428c63049743a362bb,
title = "National guidelines for management of intraepithelial laryngeal neoplasia and T1A glottis cancer (DANGLOT Group): Nationale retningslinjer for h{\aa}ndtering af LIN og T1a glottiscancer",
author = "Tvedskov, {Jesper Filtenborg} and Waldemar Trolle and Birgitte Charabi and Sten Schytte and Thomas Kj{\ae}rgaard and Ulh{\o}j, {B. P.} and Lyhne, {Nina Munk} and Karin Lambertsen and Gr{\o}ntved, {{\AA}got M{\o}ller} and {Slot Mehlum}, Camilla and J{\"o}rg Schultz and J{\o}rgen Overgaard and Christian Godballe",
year = "2013",
language = "Dansk",
type = "Other",

National guidelines for management of intraepithelial laryngeal neoplasia and T1A glottis cancer (DANGLOT Group) : Nationale retningslinjer for håndtering af LIN og T1a glottiscancer. / Tvedskov, Jesper Filtenborg; Trolle, Waldemar; Charabi, Birgitte ; Schytte, Sten; Kjærgaard, Thomas; Ulhøj, B. P.; Lyhne, Nina Munk; Lambertsen, Karin; Grøntved, Ågot Møller; Schultz, Jörg; Overgaard, Jørgen; Godballe, Christian.

2013, .

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - National guidelines for management of intraepithelial laryngeal neoplasia and T1A glottis cancer (DANGLOT Group)