Når livet slår fra sig

En eksplorativ undersøgelse af børn på krisecenter

Maria Louison Vang, Lotte Skøt, Anne Marie Troensegaard, Ask Elklit

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedOdense
ForlagSyddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi
Antal sider84
ISBN (Trykt)978-87-93192-55-3
StatusUdgivet - 2015

Vang, M. L., Skøt, L., Troensegaard, A. M., & Elklit, A. (2015). Når livet slår fra sig: En eksplorativ undersøgelse af børn på krisecenter. Odense: Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi.
Vang, Maria Louison ; Skøt, Lotte ; Troensegaard, Anne Marie ; Elklit, Ask. / Når livet slår fra sig : En eksplorativ undersøgelse af børn på krisecenter. Odense : Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi, 2015. 84 s.
@book{99e765d2822240c1ba849c99529853cf,
title = "N{\aa}r livet sl{\aa}r fra sig: En eksplorativ unders{\o}gelse af b{\o}rn p{\aa} krisecenter",
author = "Vang, {Maria Louison} and Lotte Sk{\o}t and Troensegaard, {Anne Marie} and Ask Elklit",
year = "2015",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-93192-55-3",
publisher = "Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi",

Vang, ML, Skøt, L, Troensegaard, AM & Elklit, A 2015, Når livet slår fra sig: En eksplorativ undersøgelse af børn på krisecenter. Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi, Odense.

Når livet slår fra sig : En eksplorativ undersøgelse af børn på krisecenter. / Vang, Maria Louison; Skøt, Lotte; Troensegaard, Anne Marie; Elklit, Ask.

Odense : Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi, 2015. 84 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Når livet slår fra sig

T2 - En eksplorativ undersøgelse af børn på krisecenter

AU - Vang, Maria Louison

AU - Skøt, Lotte

AU - Troensegaard, Anne Marie

AU - Elklit, Ask

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Rapport

SN - 978-87-93192-55-3

BT - Når livet slår fra sig

PB - Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi

CY - Odense

Vang ML, Skøt L, Troensegaard AM, Elklit A. Når livet slår fra sig: En eksplorativ undersøgelse af børn på krisecenter. Odense: Syddansk Universitet. Videnscenter for Psykotraumatologi, 2015. 84 s.