Signe Fuglkjær Møller

OriginalsprogEngelsk
ForlagSyddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
StatusUdgivet - 1. jun. 2018

Fuglkjær Møller, S. (2018). Musculoskeletal pain in Danish school children - Its prevalence, course and patterns of pain. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.
Fuglkjær Møller, Signe. / Musculoskeletal pain in Danish school children - Its prevalence, course and patterns of pain. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2018.
@phdthesis{d339e0650d4b4730a1a3e93006cce7ad,
title = "Musculoskeletal pain in Danish school children - Its prevalence, course and patterns of pain",
author = "{Fuglkj{\ae}r M{\o}ller}, Signe",
year = "2018",
month = "6",
day = "1",
language = "English",
publisher = "Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet",

Fuglkjær Møller, S 2018, Musculoskeletal pain in Danish school children - Its prevalence, course and patterns of pain. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Musculoskeletal pain in Danish school children - Its prevalence, course and patterns of pain. / Fuglkjær Møller, Signe.

Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2018.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Musculoskeletal pain in Danish school children - Its prevalence, course and patterns of pain

AU - Fuglkjær Møller, Signe

PY - 2018/6/1

Y1 - 2018/6/1

M3 - Ph.D. thesis

BT - Musculoskeletal pain in Danish school children - Its prevalence, course and patterns of pain

PB - Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Fuglkjær Møller S. Musculoskeletal pain in Danish school children - Its prevalence, course and patterns of pain. Syddansk Universitet. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, 2018.