The potentiality of the ridge and furrow field system in relation to slopes

Bidragets oversatte titel: Mulighederne for højryggede agre på skråninger

Publikation: Konferencebidrag uden forlag/tidsskriftKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

Resumé

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato5. sep. 2016
Antal sider5
StatusUdgivet - 5. sep. 2016
BegivenhedPermanent European Conference on the Study of Rural Landscape: Mountains, uplands, lowlands. European landscapes from an altitudinal perspective - Universität Innsbruck, Innsbruck, Østrig
Varighed: 5. sep. 201611. sep. 2016
Konferencens nummer: 27

Konference

KonferencePermanent European Conference on the Study of Rural Landscape
Nummer27
LokationUniversität Innsbruck
LandØstrig
ByInnsbruck
Periode05/09/201611/09/2016
Internetadresse

Emneord

• dyrkningssystem
  • skråninger
  • bevaringsprobematik
  • landskabshistorie

Møller, P. G. (2016). The potentiality of the ridge and furrow field system in relation to slopes. Abstract fra Permanent European Conference on the Study of Rural Landscape, Innsbruck, Østrig.
Møller, Per Grau. / The potentiality of the ridge and furrow field system in relation to slopes. Abstract fra Permanent European Conference on the Study of Rural Landscape, Innsbruck, Østrig.5 s.
@conference{3f9b8055150340db907c650295a2e528,
title = "The potentiality of the ridge and furrow field system in relation to slopes",
abstract = "Bidraget ser p{\aa} hvordan mulighederne har v{\ae}ret for dyrkning p{\aa} skr{\aa}ninger med systemet af h{\o}jryggede agre p{\aa} baggrund af levn af agre, specielt i kuperet terr{\ae}n. Det giver en mulighed for at bed{\o}mme hvor dyrkning har v{\ae}ret mulig og hvor det ikke har v{\ae}ret.",
keywords = "dyrkningssystem, skr{\aa}ninger, bevaringsprobematik, landskabshistorie",
author = "M{\o}ller, {Per Grau}",
year = "2016",
month = "9",
day = "5",
language = "English",
note = "null ; Conference date: 05-09-2016 Through 11-09-2016",
url = "http://www.pecsrl2016.com/",

Møller, PG 2016, 'The potentiality of the ridge and furrow field system in relation to slopes', Permanent European Conference on the Study of Rural Landscape, Innsbruck, Østrig, 05/09/2016 - 11/09/2016.

The potentiality of the ridge and furrow field system in relation to slopes. / Møller, Per Grau.

TY - ABST

T1 - The potentiality of the ridge and furrow field system in relation to slopes

AU - Møller, Per Grau

PY - 2016/9/5

Y1 - 2016/9/5

N2 - Bidraget ser på hvordan mulighederne har været for dyrkning på skråninger med systemet af højryggede agre på baggrund af levn af agre, specielt i kuperet terræn. Det giver en mulighed for at bedømme hvor dyrkning har været mulig og hvor det ikke har været.

AB - Bidraget ser på hvordan mulighederne har været for dyrkning på skråninger med systemet af højryggede agre på baggrund af levn af agre, specielt i kuperet terræn. Det giver en mulighed for at bedømme hvor dyrkning har været mulig og hvor det ikke har været.

KW - dyrkningssystem

KW - skråninger

KW - bevaringsprobematik

KW - landskabshistorie

M3 - Conference abstract for conference

Møller PG. The potentiality of the ridge and furrow field system in relation to slopes. 2016. Abstract fra Permanent European Conference on the Study of Rural Landscape, Innsbruck, Østrig.